DOSYA BAŞBAKAN’DA

DOSYA BAŞBAKAN’DA

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Başbakan Binali Yıldırım ile gerçekleştirdiği görüşme ve temasların detaylarını gazetemize anlattı. AK Parti’nin 6. Olağan Kongresine katılmak üzere  ilimize gelen Başbakan Yıldırım’ı Bilecik’te ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını dile getiren Başkan Yağcı, kongrenin başta ilimiz olmak üzere ülkemize hayırlar getirmesini diledi. Yeniden başkanlığa seçilen Fikret Karabıyık’ı ve yönetim kurulunu tebrik eden Başkan Yağcı, “Heyecan verici bir kongreye hep birlikte imza attık” dedi. 

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal’a verdiği röportajda, Bilecik’in sorun ve isteklerini içeren dosyayı bizzat Başbakan Binali Yıldırım’a ilettiğini anlatan Yağcı, dosyanın içerisinde nelerin yer aldığını gazetemize açıkladı. 

Kongre sonrası Başbakan Binali Yıldırım’ı belediyede ağırlayan ve burada kısa süreli bir brifing verme imkanı bulan Başkan Yağcı, Yenişehir-Bilecik yol çalışmaları, Bilecik’e bağlantı yolu başta olmak üzere 1299 Osmanlı Ulu Çınar Tematik Parkı ve başkaca projeleri içerisinde barındıran dosyayı Başbakan’a sunduğunu ifade etti. 

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal’ın Belediye Başkanı Selim Yağcı ile gerçekleştirdiği röportajı aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2015 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum