EKMEĞİN İÇİNDEN BU DA ÇIKTI!

EKMEĞİN İÇİNDEN BU DA ÇIKTI!

Bilecik'te, bir vatandaşın aldığı ekmeğin içinden çıkan poşet parçası görenleri hayrete düşürdü. 

M.E. isimli vatandaş ilçede faaliyet gösteren bir fırından ekmek aldı. Ailesiyle birlikte yemek yedikleri esnada ekmeğin içinden bir poşet parçası çıktı. Durum karşısında şaşıran vatandaş poşet parçasını fotoğraflayarak gazetemiz ile paylaştı. 

ekmekten-poset-cikti2.jpg

Yetkilileri konuyla ilgilenmeye davet eden M.E., fırın denetimlerinin sıklaştırılması gerektiğine dikkat çekti. Ekmeğin içinden çıkan yabancı madde haberlerini gazete ve televizyonlarda görürken ilk kez kendi başına geldiğini anlatan vatandaş,"Bu fırınları nasıl denetliyorlar? Bu durumu ben fark ettim belki ama küçük çocuğum farketmeyip ekmekle beraber poşeti de yiyebilirdi. Bundan dolayıda bir hastalık geçirse ve rahatsızlansa bunun hesabını kim verecek?" dedi. 

İlgili kurumların yaptıkları denetimleri yetersiz bulduğunu anlatan vatandaş,"Denetim yapıyorlar televizyoncular, gazetecilerde orda oluyor. Eğer televizyonculara, gazetecilere haber verilipte denetim yapılıyorsa bu gelişi güzel yapılmış demektir zaten. Mesele habersizce aniden denetim yapmakta. Yetkililer ve işletmeciler kendi eksikliklerini göstermemeye çalışıyorlar. Bası karşısında herkesin işini tam yaptığı mesajı vermeye çalışıyorlar. Ama gerçekte iş öyle olmuyor. Bu durumda eninde sonunda yine basına, gazetelere geliyor işte. Kimse kimseyi kandırmasın, insan sağlığı hepimiz için önemli. Herkes işini düzgün yapsın" şeklinde konuştu. 

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 6364 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum