Emekliler Barut Fıçısı Gibi

Bilecik’te yaşayan emeklilere mikrofon uzatarak hayat standartlarını ve geçim şartlarını sorduk. Bir dokunup bin ah işittiğimiz emekliler adeta barut fıçısına dönmüş durumda. Emekli maaşlarının düşük kaldığını ve geçinmekte zorlandıklarını anlatan...

Bilecik’te yaşayan emeklilere mikrofon uzatarak hayat standartlarını ve geçim şartlarını sorduk. Bir dokunup bin ah işittiğimiz emekliler adeta barut fıçısına dönmüş durumda. Emekli maaşlarının düşük kaldığını ve geçinmekte zorlandıklarını anlatan vatandaşlar maaşlarına bir an evvel iyileştirme isterlerken bazıları ise ümitlerini yitirmiş halde.

emekliler-barut-ficisi-gibi-1.png

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın emekli maaşlarına iyileştirme yönündeki açıklamalarının emeklileri tatmin etmediği görülürken, sarfedilen sitem dolu sözler dikkat çekmekte. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti iktidarına eleştiriler getiren vatandaşlar emekli kesiminin ülkeyi yönetenler tarafından unutulduğu kanaatinde.

emekliler-barut-ficisi-gibi-2.png

Diğer yandan, en düşük emekli maaşı beklentisine ilişkin çeşitli rakamlar dile getirilirken 7500 TL olan en düşük emekli maaşının kabul edilemez olduğu ifade edilmekte.

emekliler-barut-ficisi-gibi-3.png

emekliler-barut-ficisi-gibi-4.png

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 2247 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum