ESNAFLARDA SEÇİM HEYECANI BAŞLADI

ESNAFLARDA SEÇİM HEYECANI BAŞLADI

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 56. Olağan Genel Kurulu başladı. Seçimli genel kurulda mevcut başkan Halit Gölcan ile Yiyecek Maddesi Satan Esnaflar Odası Başkanı Ahmet Subaşı aday oldu. Seçimin kapalı usulle gerçekleştirilmesi kararlaştırıldı. 

1-457.jpg

Belediye kültür sitesinde gerçekleşen ve esnafların yoğun katılım gösterdiği genel kurulda başkan adaylarına karşılıklı söz hakkı verildi. Ahmet Subaşı, esnaflara seslendiği konuşmasında, kooperatifin başarılı şekilde yönetilmediğini söyledi. Bilecik esnafının Bozüyük ve Söğüt’teki esnaflara göre daha düşük kredi limitlerine sahip olmalarını başarısızlık olarak niteleyen Subaşı, göreve gelmeleri halinde esnaflar için gece gündüz çalışacaklarını ifade etti. 

3-347.jpg

Halit Gölcan ise konuşmasında kooperatif hakkında bazı rakamsal verileri esnaflarla paylaştı. Bu doğrultuda kooperatifin oldukça başarılı olduğunu kaydeden Gölcan, Subaşı’nın kredi limitinin düşük olduğu yönündeki eleştirisine cevap verdi. Gölcan, borcu olan esnafları icraya vermedikleri için kredi limitinin bir miktar düşük olduğunu dile getirerek, “Biz belki düşük kredi veriyoruz ama kimsenin dükkanının kapanmasını, işini kaybetmesini istemiyoruz. Kooperatifimize borcu olanları icraya versek onları zor durumda bıraksak kredi limitimiz yükselir” dedi. 

4-123.jpg

Konuşmaların ardından oy kullanma işlemi başladı. 

2-459.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2291 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum