'FİTNECİLERİN OYUNUNA GELMEYECEĞİZ!'

'FİTNECİLERİN OYUNUNA GELMEYECEĞİZ!'

Oğuz Sertler’in Ak Parti’ye ihanet ederek muhalefetle beraber hareket etmesi üzerine SYDV ve denetim komisyonu seçimlerinde muhalefet borusunu öttürdü. Vali Süleyman Elban ise kararları onaylamayıp meclise tekrar görüşülmek üzere geri göndermişti.

Olağanüstü gündem ile toplanan meclis SYDV mütevelli heyet seçimini tekrar yaptığı esnada muhalefetin Gölpazarı’ndan 2 CHP’li üye teklif etmesi üzerine mecliste taktik savaşları başladı. Genel Merkezler nezdinde Ak Parti ve MHP arasında esen sıcak rüzgarların Bilecik’e yansımasını hedefleyen Ak Parti, Gölpazarı SYDV mütevelli heyetine MHP ilçe yönetiminde bulunan bir ismi teklif etti.

Ancak MHP yine CHP ile beraber hareket edince Gölpazar’nda 2 CHP’li SYDV mütevelli heyetine seçildi. Ak Partili Serkan Yıldırım’da mecliste MHP grubuna dönerek “Siz Genel Başkanınız Sayın Devlet Bahçeli’ye eleştiren ve hakaret eden isimleri bir bir seçiyorsunuz” dedi.

Bunun üzerine CHP’li Gölpazarı İl Genel Meclis Üyesi Turgay Yılmaz “Sen ortalığı niye karıştırıyorsun” diyerek tansiyonu yükseltti. Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Serkan Yıldırım’ın “Isıracak mısınız” sözleri üzerine CHP’li Turgay Yılmaz, Ak Partili Serkan Yıldırım’ın üzerine yürüdü.

BUNUNLA DA KALMADI!..

CHP’li Turgay Yılmaz Değişim Gazetesi’ne basın açıklamasında bulunarak “İnsanlar ısırmaz, köpekler ısırır” deyip bir öğretmene yakışmayan hakaretlerde bulundu. Ayrıca Yıldırım’ın kendisinden özür dilediğini de iddia etti.

'BİZİM VEKİLİMİZİ KİM ISIRDI?'

Gazetemize açıklamalarda bulunan Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Serkan Yıldırım “Turgay Hoca insanlar ısırmaz köpekler ısırır diyorsun da, meclise köpek mi girdi. Bizim vekilimizi kim ısırdı” dedi.

Yıldırım “Bana ağzı bozuk sözler sarf ettiğim ithamında bulunuyor. Değişim Gazetesinde basın yoluyla bana “Serkan Yıldırım bu aşağılık lafları söylerken”, “yılışık yılışık gülüyor, işte Serkan Yıldırım bu” “Sen aciz ve provakatör birisin” sözleri bir öğretmene yakışıyor mu?

Yıldırım şöyle devam etti. “İl Genel Meclisimizin Pazartesi günü gerçekleşen olağanüstü toplantısında CHP'li Turgay Yılmaz ile yaşadığımız tartışmanın ardından bir gazeteye yaptığı yalan ve iftira dolu açıklamaları okudum. Kendisi mecliste yaptığı yakışıksız tavrını yine yakışık olmayan açıklamalar ile sürdürmüş.

Açıklamasında, kendisinin de ifade ettiği gibi 'İnsanlar ısırmaz, köpekler ısırır' diyor. Bende kendisine katılıyorum. Milletvekilimizin adli tıp raporuyla tespit edilmiş ısırma vakası gösteriyor ki herhalde meclise köpek girmiş! Buradan soruyorum Ey Turgay Hocam meclise köpek mi girdi?

'BİR ÖĞRETMENE YALAN SÖYLEMEK YAKIŞIR MI?'

Yine açıklamasında benim özür dilediğimi söylüyor ve iftira atmaktan geri kalmıyor. Ben hiçbir konuda kendisinden özür dilemedim aksine kendisi toplantı sonrasında grup odamıza gelerek kendi yaptıklarının yanlış olduğunu ve kendine yakışmadığın söyledi. 

Milli birlik ve beraberlikten bahseden Turgay Hoca, ülkemizin içinde bulunduğu süreçte partisinin ve kendisinin milli birlik ve beraberliğimize ne tür bir katkıda bulunduğunu bence bir sorgulasın. Öyle ki; SYDV mütevelli heyeti seçimlerinde MHP Grup Başkanvekili Zeki Uyanıkla görüştüm ve bize MHP'den isim vermesini istedik. Bir tek Merkez'de anlaştık. Gölpazarı'nda da MHP'nin Gölpazarı ilçe teşkilatından bir isim önerdik. Ancak kendileri CHP'li isimleri seçtiler. Bizim bu sergilediğimiz yaklaşım mı birlik ve beraberliğin göstergesidir yoksa bu tavrımızdan ötürü rahatsız olarak üstümüze yürümek mi birlik ve beraberliktir?

Bu ülke 15 Temmuz'da zor bir gece yaşadı. 15 Temmuz gecesi birileri evinde televizyon karşısında ellerini ovuştururken biz, Ülkücü arkadaşlarımızla, Büyük Birlik Partili, Saadet Partili arkadaşlarımızla beraber sokaklarda darbeye karşı direndik. Bizler Türk Milleti olarak zor günlerde kenetlenmesini iyi biliriz. 

Geldiğimiz süreçte, MHP'nin terörle mücadelede hükümetimize verdiği destek ve sistem değişikliğini öngören anayasa teklifinde yakaladığımız uzlaşma zemini birilerini rahatsız ediyor. Bu yakınlık çerçevesinde MHP'li arkadaşların Gölpazarı'nda kendi partilerinden olan bir ismi desteklemelerini istedik. Ancak MHP'li arkadaşlar buna karşı çıktı ve en şiddetli tepkiyi ise üstüne hiç vazife olmayan Turgay Yılmaz verdi. Provokatörlük yapan ben miyim kendisi mi?

Son olarak şunu söylemek istiyorum; ben ve meclis üyesi arkadaşlarım milletten aldığımız yetkiyi en iyi şekilde kullanmaya devam edeceğiz. AK Parti kadroları, ülkemizin bekası ve hedefleri doğrultusunda ısırmalara, işgallere kesinlikle boyun eğmeyecek ve sessiz kalmayacak. Herkes kendisine yakışanı yapar, kimisi ısırır, kimisi birilerinin üstüne yürür ama Cumhurbaşkanımız önderliğinde bu kervan yürümeye devam edecek. 

Uzun lafın kısası herkes haddini bilecek, fitnecilerin oyununa asla gelmeyeceğiz.”

 

Kaynak:Mücahid ERDAL

Bu haber toplam 2997 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum