Genel merkezden Tüzün’e yeni görev

Genel merkezden Tüzün’e yeni görev

CHP Genel Merkezi, yerel yönetimler ve parti genel merkezi arasındaki söylem işbirliğini sağlamak, yapılacak ilk seçimde çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunmak üzere bir çalışma komisyonu oluşturdu.

CHP Genel Merkezi, yerel yönetimler ve parti genel merkezi arasındaki söylem işbirliğini sağlamak, yapılacak ilk seçimde çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunmak üzere bir çalışma komisyonu oluşturdu. CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Adana Milletvekili Burhanettin Bulut ve Antalya Milletvekili Cavit Arı ile birlikte bu komisyonda yer aldı.

Yaşar Tüzün’ün belediye başkanlığı geçmişi, Burhanettin Bulut’un meclis üyeliği, Cavit Arı’nın ise il genel meclis başkanlığı geçmişinin olması komisyonun dikkat çekici özelliği olurken, yerel yönetimler politikası belgesi hazırlanarak kamuoyu ile paylaşılacağı öğrenildi.

Ayrıca, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla Yerel Yönetimler Çalıştayı düzenlenerek, yerel yönetimlerin seçimlere kadar yapacağı proje ve politikalarla ilgili komisyonca çalışmalar yapılacağı bildirildi.

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 4836 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum