GENEL SEKRETER YARDIMCISI GÖREVE BAŞLADI

GENEL SEKRETER YARDIMCISI GÖREVE BAŞLADI

İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcılığı görevine atanan Ahmet Çelebi, göreve başladı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde çeşitli birimlerde şube müdürlüğü görevlerinde bulunduktan sonra ilimize gelen Çelebi, ayağının tozuyla İl Genel Meclisi toplantısına katıldı.

Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Çelebi, il genel meclis üyeleri ve özel idare birim müdürleri ile tanışarak tebrikleri kabul etti. Teknik İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcılığı görevini yürütecek olan Çelebi, “Elimizden geldiğince Bilecik’e değer katmak için çalışacağız. Sizlerle birlikte bu sürecin uzunca bir zaman sürmesini temenni ediyorum” dedi.

goreve-basladi2.jpg

İl Özel İdaresi’nin çiçeği burnunda genel sekreter yardımcısı Ahmet Çelebi kendisini şu ifadeler ile tanıttı:

“1979 Kütahya doğumluyum ve Kütahyalıyım. İnşaat Mühendisiyim, yaklaşık 2004 yılından beri inşaat mühendisliği yapıyorum. 2007 yılından bu yana Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde ulaşım, trafik, raylı sistemler, yol gibi konularda şube müdürlüğü görevlerinde bulundum. Bugünden itibaren de Bilecik İl Özel İdaresi’nde Teknik İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcılığı görevine başladım.

Elimizden geldiğince Bilecik’e değer katmak için çalışacağız. Sizlerle birlikte bu sürecin uzunca bir zaman sürmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 4494 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum