Gölpark'a hizmet geldi

Gölpark'a hizmet geldi

Pelitözü Gölpark'ın İl Özel İdare'ye devrinin tamamlanmasının ardından köstebek yuvasına dönen yollara yama yapıldı.

Bilecik Belediyesi’ne olan tahsisi sona ererek İl Özel İdaresi’ne devrolan Pelitözü Gölpark’ın yeniden hakettiği hizmeti alması için ilk neşter vuruldu. Bilecik İl Özel İdaresi tarafından bozuk olan yollara kısa vadede yama yapıldı. Bakımsız hali ve bozuk yollarıyla yoğun eleştirilere neden olan Bilecik’in en önemli mesire alanında gerekli tüm çalışmaların yapılacağı öğrenildi. 

Bilindiği üzere; devir işleminin tamamlanmasının ardından alanda incelemelerde bulunan Vali Bilal Şentürk, Pelitözü Gölpark için yeni bir proje hazırlandığını belirterek, Gölpark’ın Bilecik’in sayfiye yeri olacağını belirtmişti. Vali Şentürk’ün uzun vadeli projelerin yanı sıra kısa vadede ivedi ihtiyaçların giderileceğini açıklamış ve ““Pelitözü Göleti’ni Bilecik’in gözbebeği, reklam ve tanıtım yüzü olacak güzel bir alana dönüştürmek istiyoruz” ifadesini kullanmıştı. 

Bilecik Valiliği ile Bursa Orman Bölge Müdürlüğü işbirliğinde hazırlana proje kapsamında Pelitözü Gölpark’tan başlayıp Çakırpınar bölgesinden Selöz Göleti’ne kadar olan ormanlık alanın ‘Macera ormanı’na dönüştürülmesi planlanıyor. 

pelitozu-golparka-hizmet-geldi1.jpg

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 3728 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum