'GÖREVE TALİBİZ'

'GÖREVE TALİBİZ'

Orhan Karalar, Aday Adaylık Başvurusunu Yaptı

Bozüyük’ün tanınmış isimlerin Orhan Karalar, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Bozüyük Belediye Başkan aday adaylığını Milliyetçi Hareket Partisi binasında açıkladı.
Geçtiğimiz hafta MHP Genel Merkezinde aday adaylığı müracatını yapan Orhan Karalar, Milliyetçi Hareket Partisi Bozüyük İlçe Başkanı Serkan Oğuz’a başvuru belgesini teslim etti.
Başvurusu sonrasında partililere kendini tanıtan Orhan Karalar; "1973 Yılında Bozüyük de Dünyaya Geldim. İlkokulu Aksutekke Köyünde, ortaokul ve lise tahsilimi Bursa da, Lisans eğitimlerimden olan İktisat Fakültesi Kamu Yönetimini Eskişehir Anadolu Üniversitesinde, Mühendislik Lisans eğitimimi Manisa Celal Bayar Üniversitesinde , Mühendislik Yüksek Lisan Eğitimimi İstanbul Esenyurt Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Anabilim Dalında yaptım.
Tarım ve Orman Bakanlığı Bünyesinde 32. Yılımı, Bozüyük ise 28. Yılımı Çalışıyorum. Üretici örgütleri örgütlenmesi, tarım politikalarının yerelde hazırlanması ve uygulanması konularında İlimiz dahilinde bu güne kadar 10 adet yatırım projesinin, yazım, uygulama ve sonuçlandırma aşamalarının tamamını bitirmiş bulunmaktayım.

mhp-3.jpg
Sivil toplum örgütlerinde üyelik ve başkanlık olmak üzere görev aldım. Kamu sendikacılığının başlangıcından bu güne kadar her kademesinde bulundum. Hak mücadelesini Hak adı altında gerçekleştirmek için var gücümüzle çalıştık.
Bu güne kadar elde ettiğimiz bilgi ve birikimin gelecek kuşaklara aktarılması, zenginler diyarı olan Bitinya bölgesinde bulunan İlçemizin askeri ücret cenneti olmaktan çıkartılması, 35 yaşından sonra ise kanser olmasının önüne geçebilmek, çalışma kabiliyetine sahip her ferdimizin istihdamını sağlamak, gelecek 10 yıl içerisinde 150 bin nüfusa çıkması muhtemel şehrimizin şehircilik altyapısını oluşturmak ve entegrasyonunu sağlamak için genç bir proje ekibimiz ile beraber çalışmalarımızı ve projelerimizi hazırladık.
Sonuç olarak Üretim-İstihdam- şehircilik konularında görev yapmak üzere Teşkilatımızın takdiri ve Bozüyük halkımızın vereceği yetki ile bu göreve talibiz" İfadelerini kullandı.

mhp-6.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1937 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum