Halterciler pandemiyi boş geçmedi

Halterciler pandemiyi boş geçmedi

22-25 Aralık tarihleri arasında Kahramankazan Belediyesi tarafından düzenlenen ‘2. Belediyeler Arası Türkiye Naim Süleymanoğlu Halter Şampiyonası’ online olarak gerçekleştirildi.

22-25 Aralık tarihleri arasında Kahramankazan Belediyesi tarafından düzenlenen ‘2. Belediyeler Arası Türkiye Naim Süleymanoğlu Halter Şampiyonası’ online olarak gerçekleştirildi. 20 farklı belediyenin katılımıyla gerçekleşen müsabakada 110 erkek ve 40 bayan sporcu yarıştı. Yarışmada ilimizi temsil eden Bayırköyspor Kulübü sporcuları elde ettikleri başarılarla göz doldurdu.

81 kg sıkletinde yarışan Utku Açıkgöz toplamda 278 kg’lık kaldırışı ile Türkiye 2’ncisi olmayı başardı. 109 kg’da ter döken Emirhan Ilgın da toplamda 173 kg kaldırarak Türkiye 2’ncisi oldu. Aynı sıklette yarışan bir diğer sporcumuz Serhat Şahin ise 170 kg’lık kaldırışıyla Türkiye 3’üncülüğünü elde etti.

Yarışmanın ardından açıklamalarda bulunan Antrenör Caner Özteke, elde ettikleri başarıdan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sporcularımız güzel performans sergilediler. Desteklerinden dolayı Bayırköy Belediye Başkanımız sayın Mustafa Yaman’a, Gençlik Spor İl Müdürümüz sayın Yasin Özdemir’e ve Kulüp Başkanımız sayın Okan Kızmaz’a teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Müsabakaya katılan sporculara katılım belgelerini takdim eden Bayırköyspor Kulübü Başkanı Okan Kızmaz ise sporcuları tebrik ederek, “Pandemi sürecinde çalışmalarını aralıksız sürdüren Halter sporcularımız bu müsabakada güzel sonuçlar elde etmiştir. Bütün sporcularımızı başarılarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.

kahramankazan-halter-sampiyonasi1.jpg

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 2537 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum