HİZMETE DEVAM

HİZMETE DEVAM

Bilecik Valisi Tahir Büyükakın ile AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı arasındaki uyum oldukça dikkat çekiyor. İlin mülki amiri ile iktidar partisinin milletvekilinin birlikte hareket etme kabiliyetleri kamuoyunun beğenisini topluyor. Vali ve milletvekilinin ‘Millete Hizmet’ ortak paydasında buluşmaları Bilecik için fırsat olarak değerlendiriliyor. 

Vali Tahir Büyükakın, ilimizde göreve başladığı günden bu yana oldukça farklı bir vali profili sergiliyor. Vatandaşlarla yakından ilgilenen ve her daim halkın içinde olan Vali Büyükakın, bürokrasinin işleyişini de vatandaş odaklı hale getirmek adına çaba sarfediyor. 

Milletvekili Selim Yağcı ise 15 yıllık belediye başkanlığı döneminde yaptığı hizmetleri milletvekilliği ile taçlandırma hedefinde. Bilecik Merkez’in dışında ilçe, belde ve köyleri kapsayan orta ve uzun vadeli planları ile Bilecik’i 2023 hedefleri doğrultusunda bölgesinde fark yaratan bir il konumuna getirme arzusunda.

Tüm bu etkenler değerlendirildiğinde; Vali ve milletvekilinin aynı dili konuşuyor olmasının Bilecik’e daha çok hizmet yapılacağı şeklinde yorumlanıyor. Vatandaşlar, 2023 Türkiye’sinde her alanda daha gelişmiş bir Bilecik hayal ediyor.

Bu bağlamda, Vali Tahir Büyükakın, AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı’yı makamında ziyaret etti. Vali Büyükakın, Yağcı’ya parlamentodaki görevinde başarılar diledi. 

Milletvekili Selim Yağcı’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, birlik ve beraberlik içerisinde Bilecik için çalışmaya devam edeceklerinin mesajını verdi. Yağcı, “Şehrimiz için durmadan, yorulmadan birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya, hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

hizmete-devam2.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 1823 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum