Hükümlüler için kitap kampanyası

Hükümlüler için kitap kampanyası

Adalet Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı işbirliğinde hayata geçirilen kitap bağış kampanyası Bilecik’te başladı.

Adalet Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı işbirliğinde hayata geçirilen kitap bağış kampanyası Bilecik’te başladı. Adliye girişinde kurulan stantta kitap bağışları kabul edilmeye başlanırken kampanyanın startını Cumhuriyet Savcısı Alparslan Altıntaş verdi. Kampanyanın açılışına başta adliye personeli olmak üzere bazı il müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

hukumluler-icin-kitap-kampanyasi1.jpg

Cumhuriyet Savcısı Alparslan Altıntaş, burada yaptığı konuşmada, cezaevindeki hükümlüler için başlatılan kitap bağış kampanyasının 16 Haziran tarihine kadar devam edeceğini belirterek, “Kampanyada en önemli unsur kitap okuma alışkanlığının hükümlülere kazandırılmasıdır. Bizde bu alışkanlığın kazandırılması, kütüphaneleri daha zengin içeriklerle buluşturmak için şimdiden bu kampanyaya destek verdiğiniz için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

hukumluler-icin-kitap-kampanyasi2.jpg

Savcı Altıntaş’ın kampanyayı başlatmasının ardından kurum müdürleri, adliye personeli ve vatandaşlar kitap bağışlarını gerçekleştirdi.

hukumluler-icin-kitap-kampanyasi3.jpg

Bu haber toplam 1428 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.