İÇ DETAY ÇALIŞMALARI YAPILIYOR

İÇ DETAY ÇALIŞMALARI YAPILIYOR

Belediye Başkanı Selim Yağcı, yapımı devam eden yeni otogarın iç detay çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yağcı, firma yetkililerinden ve ilgili birim amirlerinden brifing aldı.

Başkan Yağcı, otogarla ilgili yaptığı değerlendirmede,"Otogarımızda içteki detay çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah en kısa zamanda tamamlanır" ifadelerine yer verdi. 

Belediye Başkanı Selim Yağcı, il genelinde yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkililerden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı; Başkan Yardımcısı Abdullah Ay ve Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürü Halit Doğan ve firma yetkililerinin hazır bulunduğu incelemelerde çalışmaların son durumu hakkında çalışanlardan bilgi aldı. 

İncelemeleri kapsamında Bilecik Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Selim Yağcı, çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

Daha sonra, Bilecik Belediyesi tarafından İstanbul yolu üzerine yerleştirilen Kayı Boyu Anıtı alanını kontrol eden Belediye Başkanı Selim Yağcı, anıtın etrafında gerçekleştirilecek olan düzenleme çalışmaları hakkında bilgi aldı.

İncelemeler hakkında kısa bir değerlendirme yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, ''Bilecik Belediyesi tarafından şehrimizin birçok noktasındaki çalışmalarımız devam ediyor. Otogarımızda içteki detay çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah en kısa zamanda tamamlanır. Şehrimize kazandırdığımız güzel simgelerden biri olan Kayı Boyu Anıtı'nda ise düzenleme çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Çalışmaların tamamlanması ile anıtımız gerek ışıklandırmasıyla gerek diğer objeleriyle çok daha güzel olacak'' ifadelerini kullandı.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2298 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum