"İDDİALIYIZ, KAZANACAĞIZ"

"İDDİALIYIZ, KAZANACAĞIZ"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bozüyük İlçe Teşkilatı Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bozüyük İlçe Teşkilatı Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı.
İsmet İnönü Caddesi'ndeki koordinasyon merkezinin açılışına, Bilecik MHP İl Başkanı Muhammet Fatih Yaşar, Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, Vezirhan Belediye başkanı Hüseyin Ocak, MHP Bilecik İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri, Eskişehir MHP İl Başkanı İsmail Candemir, MHP Nilüfer İlçe Başkanı Levent Karakoç, Bozüyük MHP İlçe Başkanı Serdar Pehlivan, Sakarya Gazetesi Sahibi Mücahid Erdal, İlçe Teşkilat Üyeleri ve partililer katıldı.

dsc-0836.jpg
Dualarla açılan seçim koordinasyon merkezinde katılım oldukça yoğundu. Açılış öncesi ilk olarak Bilecik MHP Milletvekili adayı Tacettin Güven; "Bugünkü açılışımızın Ankara'ya milletvekili göndermek için olduğunu biliyoruz. Bu yolda inşaalah İbrahim Bağ vekilim ile orayı temsil edeceğimize inanıyoruz. Bu yolda bizleri yalnız bırakmayan sizlere çok teşekkür ediyoruz" dedi.

gf.jpg
Arkasından Bilecik MHP Milletvekili adayı İbrahim Bağ konuşmasını gerçekleştirdi. Ben bu yolda sizsiz asla yürümedim, sizi de asla yalnız bırakmayacağım diyen Bağ; "Sizin aranızda eski sanayi de başlayan daha sonra Bilecik'te işletmeci olarak yoluma devam ettim. Ticaret Odası, Esnaf sanaatkarlar Odalarıyla beraber ticaret yaptığınız bir kardeşinizim. Bu geçirdiğim süre zarfında Bozüyük'ün bir çok eksikliklerine de şahit oldum. Bozüyük eksikleri var ben bunlara vakıfım. Saymakla da bitiremem. Bugün yolumuzun ortasında bulunan demir yolları ile ilgili kavşakların yarım kaldığını, çiftçi arkadaşlarımızın ürününü burada satmak yerine Eskişehir'e götürmek zorunda olduğunu, hayvancılık problemlerinizi de dün damınıza kadar mal indiren evladınız olarak bilmekteyim. Sanayide çalışan, fabrikalarda çalışan bir çok emekçi arkadaşım ne zor şartlarda problemler yaşadığını, meslek hastalıkları yaşadığını en yakınen bildiğim aşikardır. Dediğim gibi Bozüyük'ün çiftçisinden, hayvancısından, sanayicisinden, esnafından, nakliyeyi çeken tırcısından ben bu hayatın içinden gelen kendisiyim.dsc-0858.jpg
Ben ömrümü sizlerin arasında geçirdim, geçiriyorum ve geçireceğim. Ömrümü adadığım memlekete çıktığım yolda bana bugün sahip çıktığınız için şeref duydum. Teşekkür ediyorum. Ben bu yolda sizsiz asla yürümedim, sizi de asla yalnız bırakmayacağım. Asla yalnız yürümeyeceğim, sizi de asla yalnız yürütmeyeceğim. Sağolun, varolun" ifadelerini kullandı.
Bilecik MHP Milletvekili adayı İbrahim Bağ konuşmasının ardından MHP İl Başkanı Muhammet Fatih Yaşar, Bozüyüküklülere seslendi. Konuşmasında, önceliğimiz Cumhurbaşkanımızı büyük bir oyla Cumhurbaşkanı seçmek diyen Başkan Yaşar Bozüyük halkından destek istedi. Yaptığı açılış konuşmasında şu ifadelere yer verdi; "Bu kadar acının arasında hayat devam ediyor. Önümüzde 14 Mayıs gibi Türkiye Tarihini etkileyecek bir seçim var. Cumhuriyet tarihinin en kritik seçimini gerçekleştireceğiz. bu seçim ülkemiz açısından çok stratejik dünya müslümanları açısından da çok stratejik. O yüzden bizlerde çalışmak zorundayız. Bu seçimi kazanamazsak önce Türk milletine, çocuklarımıza yarın ahirette Allah'a hesap veremeyiz. Bizim Cumhurbaşkanı adayımız, en başta söylediğimiz, kumar masalarında, poker masalarında zar atarak bulduğumuz bir aday değil. Bizim adayımız en başta liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin çıkıp açık açık söylediği, 'adayımız belli, kararımız net' dediği Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan. Önceliğimiz Cumhurbaşkanımızı büyük bir oyla Cumhurbaşkanı seçmek. Çünkü Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı seçemezsek, ne millevekili çoğunluğunun nede ardından gelen belediye seçimini kazanmamızın hiç bir hükmü kalmayacak.

l.jpg
Bugün karşımızda Recep Tayyip Erdoğan gitsin de ne olursa olsun siyaseti güden bir güruh var. Bunlar güneydoğu da özerklik istiyorlar, Osman Kavala serbest kalsın istiyorlar. Terörist başı Selahattin Demirtaş serbest bırakılsın istiyorlar. Bunların ihayla sihayla işleri yok. Bugün derme çatma karakollardan aslan gibi prefosyenel bir orduya kavuştuk. Hem teknolojik olarak hem de askeri eğitim olarak. Teröristler inlerinden başlarını çıkaramaz hale geldiler. Bugün güney doğu dağlarına çocuklar kaçırılmıyor, artık çocuklar o dağlara piknik yapmaya oyun oynamaya çıkıyorlar. Bizler bunlar devam etsin istiyoruz. Hep birlikte kürdü, alevisi, lazı çalışalım istiyoruz.

dsc-0906.jpg
"Bunlara bir daha gün yüzü göstermeyeceğiz"
20 günlük zamanımız kaldı. Bu 20 gün çok kritik hep beraber çalışmamız gerekiyor. Biz bu 20 günde çalışmazsak, kaybedersek bunun telafisi 100 yıl olacak. Bugün soğan pahalı diyorlar, patlıcan pahalı diyorlar. Tamam pahalı bir ekonomik kriz var önümüzde ama bunu yine çözecek olan biziz. Soğan pahalıysa, patlıcan pahalıysa bunun karşılığında üretimi istihdamı arttırıp ucuzlatmayı vaaddediyoruz. Kılıçdaroğlu çıkıyor soğan pahalı diyor, e ne yapalım bunun karşılığında? Kılıçdaroğlu diyor ki Demirtaş'ı serbest bırakalım, güneydoğuda özerklik verelim. Bizde diyoruz ki bizlere oy verirseniz eğer bunlara bir daha gün yüzü göstermeyeceğiz. Bizlerin birinci görevi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı yüksek bir oyla seçtirmek. Bu bizim vatanımıza milletimize olan borcumuz. Bunu yaptık daha sonrasında ikinci olarak güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi olsun istiyoruz.
Sizlerden istediğimiz, bizlerin yanında olun hep beraber çalışalım. Seçim büromuzu açtık bütün ilçelerde de açığız. Bugüne kadar sizden hiç destek beklemedik her şeyi karşılıksız yaptık dün elimizden tuttuklarımızdan bugün destek istiyoruz. Bugün Bozüyük halkı da Bilecik Halkıda iki vekilimizin de yaptıklarına şahit. O yüzden sizlerden, ailerinize yakınlarınıza çevrenize nazının geçtiği her yerden destek istiyoruz.

dsc-0921.jpg
Basınımızın güzide temsilcilerinden Sakarya Gazetesi'de aramızda. Basınımızdan da bu konuda biz destek istiyoruz. Biz vekillerimize kefiliz o yüzden sizlerin desteğine ihtiyacımız var.
Hep beraber vekillerimizi seçelim, Milliyetçi hareket Partisini mecliste çoklaştıralım. Mecliste ne kadar çok olursak o kadar güçlü bir Türkiye güçlü bir hükümet güçlü bir Cumhurbaşkanı olur. Açtığımız bu yer bugün başlangıç, önümüzdeki günlerde de diğer ilçelerimizde açacağız. Sizleri orada da görmek istiyoruz" dedi.

c4172c46-a35d-43af-bff9-2774c5ab0682.jpg
Konuşmaların ardından, dualar edilerek Milliyetçi Hareket Partisi Bozüyük İlçe Teşkilatı Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı. Açılışın ardından, seçim merkezinde vatandaşların hayırlı olsun dilekleri kabul edildi.

dsc-0934.jpg

70596f6c-1ec8-41e0-8f3c-6a1612f8490d.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 10726 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum