İlhami Hoca ödüle layık görüldü

İlhami Hoca ödüle layık görüldü

Prof. Dr. İlhami Yurdakul, “İktidarın Ruhu: Osmanlı’dan Cumhuriyet’e Kişizade İmtiyazları” adlı kitabı ile ödüle layık görüldü.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlhami Yurdakul, “İktidarın Ruhu: Osmanlı’dan Cumhuriyet’e Kişizade İmtiyazları” adlı kitabı ile ödüle layık görüldü.

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde yürütülen; TÜBA-GEBİP (Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı) ve TÜBA-TESEP (Bilimsel Telif Eser) ödüllerini bu yıl alacak isimler belli oldu.

BŞEÜ İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlhami Yurdakul’un “İktidarın Ruhu: Osmanlı’dan Cumhuriyet’e Kişizade İmtiyazları” adlı eseri ödüle layık görüldü. Kitap, Sosyal Bilimler alanında Telif Eser Ödülü’ne layık görülen 4 eserden biri oldu.

Doğa, mühendislik, sağlık bilimleri ile sosyal bilimler alanlarında çalışan üstün başarılı genç bilim insanlarını, bilimsel çalışmalarını Türkiye’de sürdürmeleri, kendi çalışma gruplarını oluşturmaları, Türkiye kaynaklı uluslararası düzeyde nitelikli proje ve yayınlarını ödüllendirme ve teşvik amacıyla verilen TÜBA Ödülleri; Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenecek ve geleneksel hale gelen törenle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından sahiplerine verilecek.

ilhami-hoca-odule-layik-goruldu1.png

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1006 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum