KARABIYIK'TAN BASIN BAYRAMI ZİYARETİ

KARABIYIK'TAN BASIN BAYRAMI ZİYARETİ

AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık ile Ak Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Hüseyin Taşkın Birgül gazetemizi ziyaret etti. 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla gazetemize ziyarette bulunan İl Başkanı Karabıyık ile Birgül'ü Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal ağırladı. 

Gazetemiz çalışanlarıyla tek tek tokalaşarak Basın Bayramı'nı kutlayan İl Başkanı Karabıyık daha sonra Yazı İşleri Müdürümüz Mücahid Erdal ile bir süre sohbet etti. Karşılıklı fikir alışverişi şeklinde süren ziyaret, ülke ve Bilecik siyaseti üzerine devam etti. 

Ak Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, basının kamu hizmeti gördüğünü bu çerçevede de basındaki çok sesliliğin ve özgürlüklerin yaşatılmasının son derece önemli olduğuna dikkat çekti. Karabıyık ayrıca 15 Temmuz 2016'da yaşanan hain darbe girişiminde yerel ve ülke basınının takdire şayan bir yayıncılık hizmeti verdiğini de hatırlatarak, hainlere karşı milletin sesi olarak yapılan yayınlarla Türkiye'nin dünyaya açılan penceresi olduğunu kaydetti.  

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal'da, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Ak Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık'a ve Medya Başkanı Hüseyin Taşkın Birgül'e teşekkür etti. 

karabiyiktan-basin-bayrami-ziyareti2.jpg

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 1755 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.