KENT KONSEYİ'NDEN GAZETEMİZE ZİYARET

KENT KONSEYİ'NDEN GAZETEMİZE ZİYARET

Kent Konseyi Başkanı Seyfi Özgen ve Genel Sekreter Tolga Dedeoğlu, gazetemizi ziyaret etti. Özgen ve Dedeoğlu gazetemiz muhabiri Ahmet Meşe tarafından ağırlanırken Kent Konseyi çalışmalarına ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu.

Seyfi Özgen, ziyarette yaptığı açıklamada, COVİD-19 salgını dolayısıyla 2 ayı aşkın zamandır çalışmalarına ara verdiklerini belirterek normalleşme süreci ile birlikte çalışmalarına yeniden başladıklarını bildirdi.

Kent Konseyi’nin siyasi bir yapı olmadığını aktaran Seyfi Özgen, yürütme kurulunda her kesimden ismin yer aldığını ifade etti. Siyaset üstü anlayışla ilimizin sorunlarının çözümünde yer alacaklarını anlatan Özgen, şöyle devam etti:

“Siyaset yapmak için değil proje üretmek için varız. Kent Konseyi, Bilecik halkının yeri ve tüm Bilecik halkını davet ediyoruz. Normalleşme süreciyle beraber çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. İlk etapta meclislerimizi kuracağız. Hizmet binamızda da son rötüşlar yapılıyor yakın zamanda açacağız” ifadelerini kullandı.

Yayın: Bilecik Haber

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2612 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.