KİME ÇATTI?

KİME ÇATTI?

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) Genel Sekreteri Doç. Dr. Cihan Darcan, WhatsApp üzerinden dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik savaşla ilgili düşüncelerini paylaşan Doç. Dr. Darcan, isim vermeden bazı kişi veya kesimlere eleştiriler getirdi. Darcan’ın paylaşımında kimi veya kimleri hedef aldığı kamuoyunda merak uyandırdı.  

BŞEÜ Genel Sekreteri Cihan Darcan, WhatsApp durumundan yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

Üretmeyen, az çalışan, b.k atan, siyaseti rant için yapan, az çalışıp çok kazanmayı isteyen, maaşlara zam gelsin, kadrolarımız garanti olsun diyen, eylemi sadece toplanıp yürümekten, bağırmaktan ibaret sayan, ancak ağzı ile konuşan icraata gelince yok olan, üretmeyen ürettiğini sanan, çalışmayan çalıştığını sanan, bizden olsun çamurdan olsun zihniyetinde olan, liyakata bakmaksızın insanlara iş yaptırmaya kalkanlara tencere kapak olsun.

Bunları yapıp ya da yapmayıp yaşıyorsunuz. Bir papaz nelere kadir oldu, başka durumlarda kim bilir neler olacak? 2 yıldır bizim papaz orada yaşıyor biz bir şey yapmıyoruz. Adamları yıllardır zengin ettiniz. Görelim bakalım tepkinizi, Amerikan mallarını atın evlerinizden, satın almayın, adamların yaptığı gibi ekonomik olarak tepkinizi koyabilecek misiniz bakalım…

Klavyede yazı yazmakla, sokakta bağırmakla olmaz ey Türk Milleti!”

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 7649 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum