MADALYASINI ŞEHİTLERİMİZE ARMAĞAN ETTİ

MADALYASINI ŞEHİTLERİMİZE ARMAĞAN ETTİ

Bedensel Engelliler Halter Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi temsil eden Nihat Yel, Türkiye 2’ncisi oldu. Başarılı halterci, madalyasını şehitlerimize armağan etti.

Bedensel Engelliler Halter Türkiye Şampiyonası, 29 Şubat-1 Mart tarihlerinde Adana’da gerçekleştirildi. Şampiyonada ilimizi temsil eden Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden Gençlik ve Spor Kulübü Sporcusu Nihat Yel, 80 kg sıkletinde yaptığı 108 kg’lık kaldırışıyla Türkiye 2’ncisi oldu.

Antrenörü Caner Özteke önderliğinde, azmin engel tanımadığını bir kez daha gözler önüne seren Nihat Yel, “Madalyamı şehitlerimize armağan ediyorum” dedi. Sporcuların madalya töreninde verdikleri asker selamı ise takdir topladı.

madalyasini-sehitlerimize-armagan-tti2.jpg

Başarılı haltercinin antrenörü Caner Özteke ise sporcusunun azminin ve başarılarının tüm engelli bireylere örnek olması gerektiğine dikkat çekerek, “Nihat bizim için engellerin azimle ve sevgiyle aşıldığının en güzel örneklerinden birisi. Başarılarına yenilerini ekleyeceğine olan inancımız tam” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2601 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum