MUHALEFET DESTEKLİ BAŞKAN EKİBİYLE!

MUHALEFET DESTEKLİ BAŞKAN EKİBİYLE!

Muhalefetin desteğiyle İl Genel Meclis Başkanı seçilen Oğuz Sertler, MHP'li Tevfik Özütürk, Mehmet Yılmaz ve CHP'li Turgay Yılmaz'ı makam aracına alarak, Cuma namazını Şerifpaşa Camii'nde kıldı.

Parti kararına uymayan ve muhalefet partileriyle işbirliği yaparak İl Genel Meclis Başkanı seçilen AK Partili Oğuz Sertler, dikkat çekici tavırlar sergilemeye devam ediyor. Kendi partililerinin dışında daha çok muhalefet üyeleriyle birlikte görülen Sertler, kamuoyundan sert tepkiler alıyor. 
Son olarak MHP'li Tevfik Özütürk, Mehmet Yılmaz ve CHP'li Turgay Yılmaz'ı makam aracına alarak, Cuma namazını Şerifpaşa Camii'nde kılan Sertler yine tepki topladı. Sertler'in bu hareketi muhalefete taviz verildiği şeklinde yorumlandı ve bu tavizlerin devamının geleceği öne sürüldü. 

muhalefetdetsklibaskanekibiyle.jpg
Sertler'i muhalefetle birlikte görenler,"Muhalefet üyeleri il genel meclis başkanının makam aracına binemez diye bir kural yok ama neden AK Partililer ile değilde muhalefet üyeleriyle birlikte. Kendisi AK Partili ama etrafında hep MHP ve CHP'liler var. Bu durum hiç hoş değil" yorumlarında bulundular.  

zzz.jpg

2222.jpg

1-014.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3675 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
31 Yorum