MÜRACAAT EDEN OLMADI!

MÜRACAAT EDEN OLMADI!

Halk Sağlığı Müdürlüğü'nce, Hürriyet Mahallesi'ne Aile Sağlığı Merkezi açılması için yapılan duyurulara müracaat eden hekim olmadı.

Sağlık Bakanlığı'nın 2017 yatırım programına aldığı Hürriyet Mahallesi'ne Aile Sağlığı Merkezi açılmasıyla ilgili süreci hızlandırmak isteyen İl Halk Sağlığı Müdürlüğü iki kez duyuru yayımladı ancak müracaat eden hekim olmadı.

Hekimlerin, Hürriyet Mahallesi'nde Aile Sağlığı Merkezi binası bulunmaması ve Aile Sağlığı Merkezi olabilecek mekanın Aile Hekimi tarafından oluşturulmasının istenmesinden dolayı duyurulara sıcak bakmadığı öğrenildi.

Bunun üzerine harekete geçen Halk Sağlığı Müdürlüğü'nün Aile Sağlık Merkezi olabilecek mekanlar üzerinde çalışmaya başladığı ve yer teminini yaptıktan sonra yeniden duyuruya çıkacağı belirtildi.

Hatırlanacağı üzere, konuyla ilgili yapılan duyurularda Aile Sağlığı Merkezi olabilecek mekanın Aile Hekimi tarafından oluşturularak hizmet vereceği ve Aile Sağlığı Merkezi yer temini için Halk Sağlığı Müdürlüğü ile Aile Hekimi arasında yapılacak taahhütname gereği yeterli sürenin verileceği açıklanmıştı. 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 2982 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.