Murat Önal mazbatasını aldı

Murat Önal mazbatasını aldı

Büyük Birlik Partisi (BBP)’nin geçtiğimiz günlerde gerçekleşen il kongresinde yeniden başkan seçilen Murat Önal, mazbatasını aldı.

Büyük Birlik Partisi (BBP)’nin geçtiğimiz günlerde gerçekleşen il kongresinde yeniden başkan seçilen Murat Önal, mazbatasını aldı. Beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte seçim kuruluna giden Murat Önal, mazbatasını aldıktan sonra yaptığı açıklamada, “Bilecikimize ve ülkemize hizmet etmek için Bismillah diyerek görevimize başlıyoruz” dedi.

İl Başkanı Murat Önal, Muhsin Yazıcıoğlu’nun yolundan yürümeye devam edeceklerini belirterek, mazlumun yanında zalimin karşısında olmaya devam edeceklerini bildirdi. Murat Önal, bir kez daha Azerbaycan’ın yanında olduklarını belirterek, şöyle devam etti:

“Merhum liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun ‘Firavun'a karşı çıkmak yetmez, Musa'nın yanında olmak gerekir’ sözünden yola çıkarak Azerbaycan'daki kardeşlerimize Karabağ'daki savaşlarında yanlarında olduğumuzu ve her daim onlarla birlikte olacağımızı beyan ediyoruz. Ayrıca dava arkadaşlarımızın tamamının imzası bulunan Karabağ'da cephede gönüllü asker olarak savaşmaya hazır olduğumuzu beyan eden mektubu gün itibari ile Azerbaycan büyükelçiliğine ulaştırılmak üzere göndermiş bulunmaktayız. Vatan ne Türkiye’dir Türklere, ne Türkistan vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Turan” ifadelerini kullandı.

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 2508 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.