Mustafa Yaman’dan BŞEÜ’ye ziyaret

Mustafa Yaman’dan BŞEÜ’ye ziyaret

Cumhur İttifakı Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Cumhur İttifakı Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’ne ziyaret gerçekleştirdi.

mustafa-yamandan-bseuye-ziyaret1.jpg

Mustafa Yaman ve beraberindekiler BŞEÜ Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir’i makamında ziyaret etmelerinin ardından akademisyenler ve öğrenciler başta olmak üzere üniversite personeli ile bir araya geldiler. BŞEÜ Tıp Fakültesi ile Diş Hekimliği Fakültesinde incelemelerde bulunan heyet öğrenciler ile sohbet ettiler.

mustafa-yamandan-bseuye-ziyaret2.jpg

Mustafa Yaman, BŞEÜ’ye gerçekleştirdikleri ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, BŞEÜ ile olan çalışmaların ve işbirliklerin artarak devam edeceklerini belirtti. Yaman, “Bilecik'imize değer katan Şeyh Edebali Üniversitesi'nde, memleketimize genç dimalar yetiştiren akademisyenlerimiz ve üniversite personeli ile bir araya geldik.

Üniversitemiz ile olan çalışmalarımız ve işbirliklerimiz artarak devam edecek.

mustafa-yamandan-bseuye-ziyaret3.jpg

Ülkemizin geleceği için gençlerimizi yetiştiren akademisyenlerimize buradan tekrar teşekkür ediyorum. Çalışmaları konusunda her zaman destekçileri olacağım.

Çalışmalarımız sırasında genç kardeşlerimizle de vakit geçirme fırsatı bulduk ve fikirlerini aldık. Samimi muhabbetleri ve destekleri için hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

mustafa-yamandan-bseuye-ziyaret4.jpg

Bu haber toplam 275 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.