MV. ELDEMİR ESNAFIN SORULARINI YANITLADI

MV. ELDEMİR ESNAFIN SORULARINI YANITLADI

AK Parti Milletvekili Halil Eldemir, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'nın geleneksel hale getirdiği kahvaltılı esnaf buluşmalarına katıldı. 

Program kapsamında esnasfın referandumla ilgili sorularını yanıtlayan Mv. Eldemir, 18 maddelik anayasa değişikliğine ilişkin detaylı bilgiler verdi. 

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, geleneksel hale gelen kahvaltılı esnaf buluşmalarına Yeni Mahalle esnafının katılımı ile düzenlenen programla devam etti.

Kirazoğlu Yemek Salonu’nda düzenlenen kahvaltı programına, Bilecik AK Parti Milletvekili Halil Eldemir,  Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, parti teşkilatı ve esnaflar katıldı. 

Esnafların taleplerinin dinlendiği buluşmada Başkan Bakıcı, “Esnaflarımızın talepleri bizler için çok önemli. Onların talepleri doğrultusunda çalışmalarımıza yön vereceğiz” dedi. İlçe genelinde yapılan çalışmalar hakkında konuşarak detaylı bilgiler veren Başkan BAKICI konuşmasında ayrıca yapılması planlanan projelere de değindi. Ardından Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili olarak da konuşan Başkan Bakıcı “Yeni sistemde; Devletin en üst makamı Cumhurbaşkanını halk doğrudan seçecek, çift başlılık ortadan kalkacak, seçim atmosferi 5 yılda bir yaşanacak, koalisyon hükümetleri dönemi tarih olacak” dedi.

ELDEMİR, ESNAFIN SORULARINI YANITLADI

esnafin-sorularini-yanitladi2.jpg

Milletvekili Halil Eldemir’de programa yoğun katılım gösteren tüm esnaflara teşekkür ederek; “ Önümüzdeki ay gerçekleştirilecek olan referandum ile ilgili olarak aklınızda olan tüm soruları yanıtlamak için buradayız. Yeni sistem ülke refahı için ve ilerlememiz için son derece önemli” dedi. Burada 18 maddeyi ayrıntılı olarak anlatan Milletvekili Eldemir, esnaflardan gelen soruları da yanıtladı. 

Buradaki programın ardından Milletvekili Eldemir ve Başkan Bakıcı eski hal meydanında bulunan bir kıraathaneye geçti. Burada da vatandaşlar ile birlikte çay içen Eldemir ve Bakıcı vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2162 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum