MV. YAĞCI GENÇLERİ DİNLEDİ

MV. YAĞCI GENÇLERİ DİNLEDİ

Milletvekili Selim Yağcı, gerçekleştirilen söyleşide gençlere tecrübelerini aktarırken, gençlerin şehrimiz ve ülkemiz hakkındaki fikir ve heyecanlarına ortak oldu.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen ve AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Onur Karaman’ın da katıldığı programda Milletvekili Selim Yağcı ve beraberindekiler, gençlerle bir araya geldi.

mv-yagci-gencleri-dinledi2.jpg

Samimi sohbet ortamında gerçekleştirilen söyleşide; Milletvekili Selim Yağcı gençlere tecrübelerini aktarırken, aynı zamanda gençlerin hayalleri, planları ve şehrimiz ile ülkemizin geleceği hakkındaki fikirlerini dinledi.

"GENÇLERİMİZİ ÇOK SEVİYOR VE ÖNEM VERİYORUZ GENÇLERİMİZİN HER BİR FİKRİ BİZLER İÇİN ÇOK ÖNEMLİDİR"

Söyleşide konuşan Milletvekili Selim Yağcı, gençlerin Yeni Türkiye hedefindeki yeri ve önemine değinerek, şunları söyledi:

mv-yagci-gencleri-dinledi3.jpg

‘’Değerli gençler gerçekten hayat uzun bir çizgi. Başlangıcı doğum ve sonu ise ölüm. Ancak arasındaki geçenler ve yapılanlar çok önemli. Her canlı elbette ölecektir. Ancak ölümsüzlük diye bir kavram var ya işte. Sizin arkanızda bıraktıklarınız sizin ölümsüzlüğünüz. Sizler Bilecik’te bir yandan eğitim ve öğretim hayatını geçirirken, aynı zamanda şehrimizin çok önemli bir değerisiniz ve burada yapmış olduğunuz her bir çalışma ve gayret sizlere ve şehrimiz ile ülkemize büyük katkılar sunacaktır. Bizler her zaman sizleri çok sevdiğimizi ve sizlere çok değer verdiğimizi söyledik ve bunu eserlerimizle ve yapmış olduğumuz hizmetlerle gösterdik. Sizlerin bu anlamda bizlere sunduğumuz her öneri ve görüş bizlere yeni hedefler ortaya koymamızda yardımcı olacaktır’’ İfadelerini kullandı.

mv-yagci-gencleri-dinledi4.jpg

Gençlerin ilimiz ve ülkemize ilişkin sorularının da cevap bulduğu söyleşide pilav ve ayran ikramı yapıldı.

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 2433 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum