Mv. Yağcı'dan Yenişehir yolu açıklaması

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik-Yenişehir yoluyla ilgili yaptığı açıklamada, “Yıl sonu büyük bir bölümü bitecek” dedi.

Milletvekili Selim Yağcı, konuk olduğu Basın Masası programında, Mücahid Erdal’ın sorularını yanıtladı. Yenişehir yolu çalışmalarındaki son duruma ilişkin soruyu yanıtlayan Milletvekili Selim Yağcı, yıl sonunu işaret etti. İhale süresinin 2022 sonu olduğunu ancak yolun büyük bir bölümünün yıl sonunda tamamlanacağını aktaran Selim Yağcı, “Bu yıl sonu büyük bir bölümü bitecek ve 2022’ye son rötuşları kalacak” ifadesini kullandı.

Milletvekili Yağcı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

“İhalenin bitiş süresi 2022 sonu ama bizim hedefimiz yıl sonunda yolun asfaltlanabilir hale gelmesinden yana. Bunun için çalışıyoruz, bu yıl sonu büyük bir bölümü bitecek ve 2022’ye son rötuşları kalacak.

Geçtiğimiz günlerde yaşanan duraksama koronadan dolayı oldu. 6 operatör birden koronavirüse yakalandı. Çalışan arkadaşlarımız şantiyede kaldığından ötürü diğer çalışanlara da çok hızlı bir yayılma oldu. Bir de her operatöre bağlı kamyonlar var, operatör rahatsızlanınca kamyonlarda atıl kalıyor. Bu sebepten çalışmalara ara verildi devamında bayram tatili gelince duraksama oldu.

Bölge müdürümüz ile görüşerek sürekli bilgi alıyoruz, programdan öncede kendisi ile görüştüm ve şu anda çalışmaların başlayıp tüm hızıyla planlandığı şekilde devam edeceğini söyledi. Herhangi bir ödenek sıkıntısının söz konusu olmadığını da ifade ettiler. Zaten ihale ödeneği ayrılarak yapıldı. Ayrıca bakanlıkta ihtiyaç olduğunda bu ödeneği takviye edeceğini söyledi.

Bakanlığımızda yollarla ilgilenen bakan yardımcımız Enver bey ile sürekli görüşüyorum ve yakından takip ediyorum. Çünkü bu yolun başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi.  Hassasiyetle takip ediyoruz. Allah’ın izni ile bu yolu gecikmişte olsa bitireceğiz” diye konuştu.

Bu haber toplam 4573 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum