OBA KENT projesi Bilecik'e değer katacak

OBA KENT projesi Bilecik'e değer katacak

Bilecik’in turizmine ve tanıtımına büyük katkı sağlayacak olan OBA KENT projesine ilişkin süreç sorunsuz şekilde ilerliyor.

Bilecik’in turizmine ve tanıtımına büyük katkı sağlayacak olan OBA KENT projesine ilişkin süreç sorunsuz şekilde ilerliyor. Söğüt’te kurulacak olan projeye Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca 22 milyon TL ödenek ayrılmasının ardından proje üzerinde son rötüşlar gerçekleştiriliyor.

Vali Bilal Şentürk ve Milletvekili Selim Yağcı, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret ederek projeyle ilgili fikir alışverişinde bulundu. Ziyaretin ardından değerlendirmelerde bulunan Mv. Selim Yağcı, ilimizin tanıtımına ve turizmine katkı sağlayacak projenin kısa sürede başlayacağını belirterek, şunları kaydetti:

“Dirilişin, Kuruluşun ve Kurtuluşun şehri Bilecik'imizin tarihi dokusuna uygun kültürel değerlerimizi yansıtan Oba Kent projemizi hayata geçirmek üzere destek sağlayan Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu beyi Bilecik Valimiz Sayın Bilal Şentürk ile birlikte makamında ziyaret ettik.

Şehrimizde gerek gençlik ve sportif aktivitelerin ulusal ve uluslararası arenada gerçekleştirileceği bir mekan yapılacak olmasının yanı sıra şehrimizin turizmine büyük katkı sağlayacak olan projenin detayları ve içeriği yönünde görüş alışverişinde bulunduk. İnşallah kısa süre içerisinde başlayacak projemizin ülkemize, milletimize ve hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Gençlik Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Kasapoğlu ve emeği geçen katkısı olan herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 7260 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.