Oktay Vural, Bilecik'ten iktidara ihtar istedi

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural, seçim çalışmaları kapsamında Bilecik’e geldi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural, seçim çalışmaları kapsamında Bilecik’e geldi. Oktay Vural ilk olarak Söğüt, Bozüyük ve Pazaryeri ilçelerini ziyaret ettikten sonra Bilecik’e geldi. Bilecik kent merkezinde esnaf ve vatandaşlarla görüşen Oktay Vural, partisinin belediye başkan adayı Göksel Aydın’a destek istedi.

Oktay Vural, Bilecik temaslarına ilişkin yaptığı açıklamada, İYİ Parti kadrolarının Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Bilecik’te de hizmete hazır olduğunu ifade etti. Yerel seçimlerin iktidara ihtar verilmesi adına önemli olduğunu ifade eden Oktay Vural, İYİ Parti’ye verilecek destekle birlikte kazananın vatandaş olacağını dile getirdi.

bilecikten-iktidara-ihtar-istedi1.jpg

Türkiye’nin iki kutuplu bir siyasi anlayışa sokulmak istendiğini ancak İYİ Parti’nin bu duruma karşı önemli bir alternatif olduğuna vurgu Oktay Vural, şunları kaydetti:

“İYİ PARTİ HAZIR”

“İYİ Parti olarak Türkiye’nin her yerinde vatandaşlarımızla buluşmaya devam ediyoruz. Yerel seçimlere hür ve müstakil olarak katılarak Türkiye’nin önüne bir alternatif getirdik. Bu durumdan memnuniyet duyuyoruz. Artık insanları kutuplaştırarak oy avcılığı yapma dönemi, maskeli siyaset dönemi bitmiştir. Bu seçimler bir kişinin belediye başkanı olması için yapılmıyor. Bu seçimler milletin iradesinin tespiti için yapılıyor. Millet gerek kendi yöresindeki hizmeti dikkate alacak gerekse kendisine daha iyi hizmet verebilecek kadroları belirleyecek. İYİ Parti bu bakımdan Türkiye’nin her yerinde hizmet etmeye hazır ehil, liyakatli ve basiretli kadroları ile milletin huzuruna çıktı.

bilecikten-iktidara-ihtar-istedi2.jpg

“TÜRKİYE’Yİ YÖNETENLERE İHTAR GÖNDERİLMESİNİ İSTİYORUZ”

Diğer taraftan İYİ Parti olarak bu seçimlerin vatandaşın içinde yaşadığı sıkıntılara bir vesile olmasını istiyoruz. Türkiye çok ciddi bir ekonomik kriz içerisinde. Emeklilerimiz büyük sıkıntı içerisinde. Enflasyon canavarının herkesin ekmeğini, aşını yok ettiğini görüyoruz. Vatandaşlarımızın bırakın kemer sıkmayı nefes alacak durumunun kalmadığını görüyoruz. Dolayısıyla bu seçimler vatandaşın kendi içerisinde bulunduğu ekonomik sorunları dile getirmesi seçimi olması gerekiyor. Bu bakımdan bu ekonomik krizi acımasızca hisseden herkesin güçlü bir şekilde memnun olmadıklarını ifade etmelerini istiyoruz. Bunu ifade etmenin yolu da bu milletin milli ve manevi değerleriyle birlik ve bütünlük içerisinde olan İYİ Parti’ye verecekleri destekle olacaktır. Vatandaşlarımızın sandıkta gösterecekleri irade ile Türkiye’yi yönetenlere ihtar göndermesini istiyoruz. Bu durumda siyasetçilerde önlemlerini alacaktır. Yerel yönetimler aynı zamanda genel yönetimin uyarılması için vesile olmasıdır.

bilecikten-iktidara-ihtar-istedi3.jpg

Bilecik’te de İYİ Parti’nin liyakatli, basiretli ve ehil kadrolarıyla hizmet heyecanıyla huzurlarına çıktık. Vatandaşımızın sandıkta vereceği güçlü bir mesaj açıkçası ciddi bir uyarı olacaktır ve vatandaş kazanacaktır.” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin ardından Bilecik Belediyesi’ni ziyaret etti.

bilecikten-iktidara-ihtar-istedi4.jpg

Bu haber toplam 1030 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum