OKUYUCU MEKTUBU

OKUYUCU MEKTUBU

Bilecik Eğitim ve Araştırma hastanesi karşısında bulunan üst geçit ile ilgili birçok haber yazıldı. Yetkililere çok kez çağrıda bulunuldu.

Bilecik Eğitim ve Araştırma hastanesi karşısında bulunan üst geçit ile ilgili birçok haber yazıldı. Yetkililere çok kez çağrıda bulunuldu.

Bunun yanında, bu üst geçidin olduğu bölgede, bir sürü kaza meydana geldi ve birçok insanın canı yandı.

Buna rağmen üst geçit sorununa bir çözüm bulunamamakla birlikte, bu sabah bir vatandaş daha araçların önüne atlayarak kazaya davetiye çıkardı.

Evet burada bir üst geçit var fakat bu üst geçidi kullanan yok. Yok çünkü vatandaşa o üst geçitten geçmek külfet geliyor, yoldan karşıdan karşıya geçmek daha kolay geliyor. Fakat vatandaş kolayca karşıya geçecek diye hem sürücüler zor durumda kalıyor, belki farkında değiller ama kendilerini de riske atıyorlar.

Peki, bu yola bir şerit, bir parmaklık, yüksek bir orta refüj hazırlansa, vatandaş mecburen üst geçidi kullanmak zorunda kalmaz mı?

Öte yandan, İpekyolu ve Osmaneli servisleri yolcuları yol kenarından indiriyor. Yine sürücüler burada zor durumda kalıyor. Servisten inen yayalar direkt yola atlıyor.

Burada insanların canı yanmaya, kazaya davetiye çıkarılmaya devam mı edilecek? Yoksa bir çözüm yolu bulunarak olası riskler ortadan mı kaldırılacak? Yetkililer bu konuda ki çağrılara karşı nasıl bir yol izleyecek?

50677.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 282 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum