ORHAN UĞUR'DAN BELEDİYEYE ELEŞTİRİ!

ORHAN UĞUR'DAN BELEDİYEYE ELEŞTİRİ!

MHP Osmaneli İl Genel Meclis Üyesi Orhan Uğur, yaptığı basın açıklamasında, Osmaneli Belediye Başkanlığını hedef aldı.

İŞKUR aracılığıyla Osmaneli Belediyesi’ne alınan geçici işçiler arasında bir fabrika sahibinin kızının olduğunu iddia eden Orhan Uğur, gerçek ihtiyaç sahiplerine iş verilmediğini öne sürdü. İddiaları üzerinden Osmaneli Belediyesi’ni eleştiren Uğur, “Hangi fabrika sahibinin kızı belediyeye alındı? Fabrika sahibinin kızının lüks bir arabayla geçici işçi olarak belediyeye işe gidip gelmesini sizlerin takdirine bırakıyorum’ dedi.

MHP Osmaneli İl Genel Meclis Üyesi Orhan Uğur, dönem dönem yaptığı basın açıklamalarına bir yenisini daha ekledi. Açıklamasında, AK Parti iktidarını eleştiren Uğur önce Osmaneli Belediye Başkanlığı’na çalışmalarından ötürü teşekkür etti ardından bir dizi eleştiriler getirdi.

Osmaneli halkının kendisine verdiği muhalefet görevini layıkıyla yerine getirmeye çalıştığını aktaran Orhan Uğur, Osmaneli Belediyesi’nin gerçek ihtiyaç sahiplerine iş vermediğini öne sürerek bir fabrika sahibinin kızını geçici işçi olarak çalıştırdığını öne sürdü.

Orhan Uğur, konuyla ilgili açıklamasında şunları kaydetti:

“Osmaneli Belediyesi her yıl İŞKUR aracılığıyla belediyede geçici işçi statüsüyle Osmanelili hemşerilerimize iş vermektedir. Hemşerilerimize iş verirken dikkat edilmesi gereken hususların başında parti ve siyasi görüş ayırt etmeksizin işe ihtiyacı olanları alması gereken belediyemizin, Osmaneli’de faaliyet gösteren bir fabrikanın sahibinin kızını da işe almasını doğrusu anlayabilmiş değilim. Sosyal belediyecilik anlayışından dem vuran bazı arkadaşlarımızın işe daha çok ihtiyacı olanları alması gerekirken, yılın 10 ayında da olsa evine ekmek götürmesi için çalışmaya ve işe muhtaç insanlar varken, bir fabrika sahibinin kızının Osmaneli Belediyesinde çalışmasını, ihtiyaç sahipleri sokaklarda işsiz gezerken, fabrika sahibinin kızının lüks bir arabayla geçici işçi olarak belediyeye işe gidip gelmesini sizlerin takdirine bırakıyorum.  Osmaneli Belediyesinde şu anda geçici ve kadrolu işçi sayısı kaç tanedir? Çalıştırılan işçi sayısında fazlalık var mıdır, yok mudur? Bu soruların cevaplanması gerekmektedir. Osmaneli’ye yapılacak olan hizmetlerin paraları, işe aldıkları bazı üst düzey yöneticilerin köylülerine ve yandaşlara mı verilmektedir?” dedi.

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2807 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum