ORTAK AKLI BİLECİK YÖNETTİ

ORTAK AKLI BİLECİK YÖNETTİ

Kendilerini ‘Kentin Adanmışları’ olarak tanımlayan, aralarında İK11 Platformu Başkanı Halil Altınay, İHH Bilecik Başkanı Şemsettin Yıldırım, BŞEÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsa İpçioğlu ve İK11 Platformu Üyesi Akın Atakan’ın bulunduğu ekip, Sakarya’da ortak akıl toplantısı düzenledi.

İki gün süren Ortak Akıl Toplantısı’na, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile Tarihçi Akademisyen Yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı’da katıldı.

1-588.jpg

‘BÜYÜK GURUR DUYDUK’

Bilecik heyetinin Sakarya’da düzenlediği organizasyona ilişkin değerlendirmelerde bulunan Halil Altınay, 6 aylık çalışmanın ardından güzel bir işe imza attıklarını belirtti. Altınay, büyük gurur duyduklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

“Sakarya'da Bilecik Ortak Akıl ekibimiz yönetiminde #VarmısınSakarya etiketi ile, 6 aylık bir çalışma sonrası, 2 gün süren Eğitim başlığında Ortak Akıl Toplantısı gerçekleştirdik. (#VarmısınSakarya etiketi Türkiye'de ilk 3 tweet arasında tıklanarak HIT olmuştur)

Sakarya Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş öncülüğünde, Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Sakarya Milletvekilleri, Belediye Başkanları, Sanayi Temsilcileri, STK'lar, Öğretmenler, Veliler, Öğrenciler, Esnaf, Muhtar, farklı kesimden vatandaşlar, Siyasi Temsilciler ve diğer katılımcılarla birlikte çok çalıştık, çok yorulduk ama emeklerimizin karşılığını görünce büyük gurur duyduk.

2-594.jpg

Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk'un bizzat katılımı ile verimli ve ülke çapında etkili bir program gerçekleştirdik. Program sonrasında Tarihçi Akademisyen Yazar İlber Ortaylı ile de Ortak Akıl hakkında sohbet ettik.

Başta Sakarya Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş olmak üzere, her biri sabahlara kadar çalışarak, profesyonel çalışma prensipleri ile büyük emek veren ekibimiz Akın Atakan, İsa İpçioğlu, Şemsettin Yıldırım, Koray Yıldız, Seda Yıldız, Ufuk Durmaz, Beyza Atakan, Funda Tellici, Koray Arıkan, Mert Can Koca alnının akı ile büyük bir organizasyonu daha başarı ile gerçekleştirdi” ifadelerini kullandı.

3-458.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3337 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum