Osmanelili sporcudan büyük başarı

Osmanelili sporcudan büyük başarı

1308 Osmaneli Belediyespor Atletizm takımından yetişen ve Fenerbahçe’ye transfer plan Albdülkerim Akdaş, katıldığı turnuvada Türkiye 2’ncisi oldu.

1308 Osmaneli Belediyespor Atletizm takımından yetişen ve Fenerbahçe’ye transfer plan Albdülkerim Akdaş, katıldığı turnuvada Türkiye 2’ncisi oldu. Abdülkerim Akdaş, 7-8 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen Türkiye Atletizm Şampiyonası’nda cirit atmada elde ettiği 43,45’lik derecesiyle gençler kategorisinde Türkiye 2’ncisi olmayı başardı. Başarılı sporcu Akdaş ayrıca, gülle atmada 12,98’lik derecesiyle gümüş madalyanın sahibi oldu.

Osmaneli’nde, antrenör Sercan Ocak tarafından yetiştirilen ve Fenerbahçe formasını terleten Abdülkerim Akdaş’ın bu başarısı ilçede sevinçle karşılandı. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, yayımladığı mesajında, “1308 Osmaneli Belediye Spor atletizm takımımıza destek olan ve atletlerimize kapılarını açan Fenerbahçe Spor Kulübü Atletizm Şubesine, değerli hocamız Sercan Ocak ve sporcumuz Abdülkerim Akdaş’a ve ailesine teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1010 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.