'PANAYIRIMIZA BEKLİYORUZ'

'PANAYIRIMIZA BEKLİYORUZ'

Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, ilçede geleneksel hale gelen panayırın başladığını belirterek tüm Bilecik halkını Yenipazar Panayırı'na davet etti.

Yenipazar'da uzun yıllardır devam eden panayır geleneğinin bu senede gerçekleştirildiğini kaydeden Başkan Özden, panayırla birlikte ilçede oluşacak hareketliliğin herkese hayırlı ve bereketli olmasını diledi.

Yenipazar Belediyesi olarak panayır için gerekli tüm hazırlıkları yaptıklarını ve gerek ilçe esnafı gerekse ilçe dışından gelen esnaflara tüm kolaylıkları sağladıklarını belirten Başkan Özden," Panayırımızın hem esnafımız hem de vatandaşlarımız için en güzel şekilde geçmesi açısından belediye olarak yine seferber olduk. Yenipazar'ın Şehr-i Emin'i olarak tüm Bileciklileri ilçemize bekler ve misafirlerimizi ağırlamaktan memnuniyet duyacağımızı belirtmek isterim.

Yenipazarımız için gece gündüz demeden çalışıyor ve ilçemizi güzelleştirmeye, değiştirmeye devam ediyoruz. Bu çalışmalarımızda bizlere destek olanlara teşekkür ediyorum. Ancak çalışmalarımızı karşıdan izleyip, elini taşını altına sokmadan hizmetlerimizin reklamını üstlenmeye kalkanlara ise yanlış yolda olduklarını da söylemeden geçmek istemiyorum.

Yenipazar Belediye Başkanı ve ilçemizde gerçekleşen panayırın ev sahibi olarak herkesi panayırımıza beklediğimizi tekrarlamak istiyorum, saygılarımı sunuyorum" dedi. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2980 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum