Porland Porselen'den büyük başarı

Porland Porselen'den büyük başarı

Geçtiğimiz yıllarda yurt dışına yönelik e-ticaret kanallarına yatırım yaparak dijitalleşmeye yoğunlaşan Porland, 4. İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni’nden iki önemli ödülle döndü.

Geçtiğimiz yıllarda yurt dışına yönelik e-ticaret kanallarına yatırım yaparak dijitalleşmeye yoğunlaşan Porland, 4. İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni’nden iki önemli ödülle döndü. Porland, kendi sektöründe ‘’2020 yılına göre 2021 yılında ihracatını en fazla artıran firma ödülü’’ ve ‘’2021 yılında sektöründe en fazla İhracat yapan firmalar’’ dalında dördüncülüğe layık görüldü.

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB) tarafından düzenlenen 4. İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni'nde sektörüne yön veren markalar ödüllendirildi. Her dönem yeni pazarlara ve fırsatlara odaklanma kabiliyetini koruyarak sektöre öncülük eden Porland, kendi alanında “İhracatını En Fazla Artıran Firma” olarak tescillendi. İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni'nde Porland aynı zamanda ‘’2021 yılında sektöründe en fazla ihracat yapan firmalar’’ dalında dördüncülük ödülünün de sahibi oldu.

“Ürün yelpazemizin yüzde 65’ini 30’dan fazla ülkeye ihraç ediyoruz”

Porland’ın hem tasarladığı hem de ürettiği inovatif ürünleri tüm dünyadan müşterileriyle buluşturarak 4 kıtada 30’dan fazla ülkeye ihracat yaptığını vurgulayan

Porland İhracat Bölge Müdürü Elif Keskin Gürbüz şunları söyledi: “Geçtiğimiz yıl, pandemi dönemi büyük talep gören online alışveriş trendini yatırıma dönüştürerek yeni pazarlara ve fırsatlara odaklandık. Yeni pazarlara açılmak ve mevcut ülkelerdeki pazar payımızı artırmak için yurt dışına yönelik e-ticaret kanallarına yönelik gerekli aksiyonları aldık ve bu sayede önemli bir satış grafiği yakaladık. 1976 yılından bu yana gerek ev gerekse gastronomi kesimine hizmet eden ürün yelpazemizin yüzde 65’ini 30’dan fazla ülkeye ihraç ediyoruz. Konumumuzu güçlendirmek amacıyla yatırımlarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz.

Gerçekleştirdiğimiz tüm bu çalışmaların sonucu olarak kendi sektörümüzde ihracatını en fazla artıran firma olarak tescillenmek bizim için oldukça gurur verici. Bu tablonun yaratılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” 

porlanddan-buyuk-basari1.jpg

Kaynak:Nilüfer ERDAL

Bu haber toplam 3817 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.