ŞAMPİYONLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

ŞAMPİYONLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

Katıldıkları müsabakalarda ilimizi başarıyla temsil ederek dereceye giren taekwondo ve kick boks sporcuları Gençlik Hizmerleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız tarafından ödüllendirildi. Müdür Yıldız, başarılı sporcuları ve antrenörlerini makamında ağırladı. 
Türkiye Taekwondo Federasyonunun 2018 yılı faaliyet programında yer alan Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonası 10-14 Ocak 2018 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirildi.
İlimizi temsilen şampiyonaya katılan Dodurga Spor Kulübü sporcuları madalyaları toplayarak ilimizi en iyi şekilde temsil etti.
Başarılı sporcuları ve Antrenörleri Gökalp Yıldız’ı makamında kabul eden İl Müdürü Yıldız, Taekwondo branşında ki gelişimden ve kazanılan başarılı sonuçlardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Ayrıca; Türkiye Kick Boks Federasyonunun 2018 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Ligi 3. Etap Kick Boks Şampiyonası Bolu Gerede'de gerçekleştirildi.
İlimizi temsilen şampiyonaya katılan Pazaryeri Belediye Spor Kulübü sporcuları madalyaları toplayarak ilimizi en iyi şekilde temsil ettiler.
Başarılı sporcuları ve Antrenörleri Fehmi Piliç’i makamında kabul eden İl Müdürü Yıldız, Kick Boks branşında ki gelişimden ve kazanılan başarılı sonuçlardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 1378 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.