SEÇİMDEN GÜVEN ÇIKTI

SEÇİMDEN GÜVEN ÇIKTI

TMMOB Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Ziraat Mühendisleri Odası Bilecik İl Temsilciliği 46. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

 

secimden-guven-cikti3.jpg

21 0cak 2018 Pazar günü yapılan TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Bilecik İl Temsilciliği ve TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Genel Merkez Delegeliği seçimine eski İl Temsilcisi Mehmet COŞKUN aday olmazken yerine Ziraat Mühendisi Güven SÖNMEZ'i aday göstererek desteğini açıkladı. Tek liste olarak yapılan seçimde halen Bilecik İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü olarak görev yapan Güven SÖNMEZ Genel kurula katılarak oy kullanan üyelerin geçerli oylarının tamamını alarak TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Bilecik İl Temsilciliği ve TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Genel Merkez Delegeliğine, Ziraat Mühendisi Aytekin YÖNTER Yardımcılık görevine seçildi.


Güven SÖNMEZ ve Aytekin YÖNTER Seçimli Olağan Genel Kurul sonrası yaptıkları açıklamada "8 dönem boyunca Odamız yönetiminde özverili çalışmalarıyla her zaman yardımımıza koşan sayın meslekdaşımız, kıymetli ağabeyimiz Ziraat Mühendisi Mehmet COŞKUN' a ve yardımcısı Ziraat Mühendisi Meltem SÖNMEZ'e tüm meslekdaşlarımız adına teşekkür ediyoruz. Bilindiği üzere Odamızın temel amaç ve görevlerinden birisi tarım sektörünün sosyo-ekonomik ve politik bütününe ilişkindir. Tarımın ekonomik bir sektör olarak geliştirilmesinin yanı sıra, sektörün insan unsurunu oluşturan Çiftçilerimizin ve Ziraat Mühendisi meslekdaşlarımızın yaşam ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi, temel önceliklerimiz arasındadır. Bu bilinçle Kamu Kurum ve Kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde elimizden gelen gayreti göstereceğimizi ifade etmek isteriz. Genel Kurulumuza katılan sayın meslekdaşlarımız, arkadaşlarımız ve meslek büyüklerimiz, hepinize katılım ve katkılarınızdan dolayı  sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz." dedi.

secimden-guven-cikti2.jpg

 

Bu haber toplam 4101 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.