Seçimin ardından istifa

Seçimin ardından istifa

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı İbrahim Bağ, seçimin ardından Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeliğinden istifa etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı İbrahim Bağ, seçimin ardından Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeliğinden istifa etti.

MHP Bilecik Milletvekili adaylığı kesinleşince, kanuni olarak Bozüyük TSO başkan yardımcılığı ve yönetim kurulu üyeliğinden istifa eden İbrahim Bağ, seçimden sonra da Bozüyük TSO Meclis Üyeliğinden de istifa etti.

İbrahim Bağ yaptığı açıklamada; “Kıymetli Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Üyelerimiz ve Kıymetli Bozüyüklü Hemşerilerimiz; aday adayı başvurumuz gereği Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkan Yardımcılığı görevlerimden istifam kanuni zaruriyet teşkil etmekteydi, Meclis Üyeliğim zaruriyet teşkil etmemekteydi. Kazandığımız takdirde kazanımı olabilecek iken, bugün kazanamadığımız bir hususta Meclis Üyesi olmak, siyaset üstü bir kurum olan Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası’nın amaç ve hedeflerine farklı bir düşünce yer almaması adına Meclis Üyeliği’nden istifa ettiğimi kamuoyu ile paylaşmak istiyorum. 28 Mayıs 2023 seçimlerinde tarafım Recep Tayyip Erdoğan olacağı için bu hususta Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası’ndaki yükleri hafifletmek adına bu kararı aldığımı da ifade etmek istiyorum. Yerime gelecek olan Gıda Grubu Meclis Üyemiz Murat Balcı arkadaşımızın da her konuda destekçisi olacağımızı da ilan etmek istiyorum. Saygı ve Sevgilerimle.” İfadelerini kullandı.

423r-jlg-400x400.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 4131 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum