SEKTÖRÜNDE BÖLGENİN PARLAYAN YILDIZI ŞEKER ET

SEKTÖRÜNDE BÖLGENİN PARLAYAN YILDIZI ŞEKER ET

İlimizde et sektörünün önde gelen firmalarından Şeker Et, bölgenin parlayan yıldızı olma yolunda yatırımlarını sürdürüyor. Bilecik-İstanbul karayolunda kurduğu et entegre tesisini muhteşem bir restaurant ve fabrika satış mağazasıyla bütünleştiren firma, bölgede adını duyurmak için emin adımlarla ilerliyor. 

1-510.jpg

1978 yılında baba Niyazi Şeker’in besicilikle başladığı ardından kasaplıkla devam ettiği işi devralan Olcay, Tuncay ve Gencay kardeşler uzun vadede ulusal bir marka olmak istediklerini söyledi. 

Tesislerinde basın mensuplarını ağırlayan Şeker Et firma sahibi Olcay Şeker, çalışmaları ve faaliyet alanları hakkında bilgiler verdi. Et entegre tesisi, fabrika satış mağazası ve yakın zamanda hizmete açtıkları restaurantın kapılarını basın mensuplarına açan Olcay Şeker, “Tüm Bilecik halkını tesislerimize bekliyoruz. Kaliteli ve ekonomik ürünlerimizden mutlaka tatmalarını istiyoruz” dedi. 

2-515.jpg

7 bin metre kare alan üzerine kurulu tesisin ayda 20 ton kırmızı, 80 ton ise beyaz et üretme kapasitesine sahip olduğunu belirten Şeker, şöyle devam etti:

“Şeker Et ve Et Ürünleri tesisimizi 2015 yılında yaptık. Tesisimiz 5000m2 açık, 2000m2 kapalı alanda olmakla beraber ayda 20 ton kırmızı, 80 ton beyaz et üretme kapasitesine sahip. Üretim tesisimizde 20, sıcak satış restaurant 15 olmak üzere konusunda uzman toplam 35 personelimiz, iSO 9001, İSO 22000, HACCP kalite belgelerimiz, helal sertifikamız ve müşterilerimizin desteğiyle tercih edilen bir marka olmaktan gurur duyuyoruz. Bilecik, Eskişehir ve Afyon başta olmak üzere çeşitli bölgelere dağıtım yapmaktayız. 

3-391.jpg

İlk hedefimiz Bilecik bölgesine hakim olmak. Ondan sonraki evrelerde işletmemizi daha büyüterek ulusal bir marka olma yolunda ilerleyeceğiz inşallah” ifadelerini kullandı. 

Olcay Şeker son olarak tüm Bilecik halkını Şeker Et ürünlerinden tatmaya davet etti.  

4-151.jpg

5-022.jpg6-012.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 6737 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum