SENTETİK SAHALAR HİZMETE GİRİYOR

SENTETİK SAHALAR HİZMETE GİRİYOR

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın çocuklara 2016 Eğitim ve Öğretim dönemi hediyesi olan sentetik sahalar hizmete giriyor.

Bilecik Belediyesi, geleceğimizin teminatı çocuklarımız için güzel çalışmalar ortaya koymaya devam ediyor.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi tarafından 5 okula kazandırılan ve 3 tanesi hizmete giren sentetik sahalarda incelemelerde bulundu.

Bahçelievler Anaokulu'na kazandırılan sentetik sahayı gezen Belediye Başkanı Selim Yağcı, çocuklarla birlikte top oynadı.

Yapılan çalışmalar hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi olarak çocuklarımız için güzel bir çalışmayı daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, şunları kaydetti:

''Bilecik Belediyesi olarak çocuklarımıza 2016 yılı eğitim ve öğretim dönemi hediyesi olarak vaadettiğimiz 5 sentetik sahayı bir bir çocuklarımızın hizmetine sunuyoruz. Yarınlarımızın umut kaynağı olarak gördüğümüz çocuklarımız bu hizmetlerimiz ile daha sağlıklı ve güzel bir ortamda yetişmiş olacak. Eğitim ve çocuklarımıza yönelik bütün çalışmaların yanında olan Bilecik Belediyesi olarak eğitime katkı olarak okul bahçesi uygun olan alanlara da sentetik saha uygulamasını gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Sahalarımız şimdiden bütün çocuklarımıza hayırlı ve uğurlu olsun'' ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaretinde çocuklarla top oynayıp, fotoğraf çektirdi. 

Kaynak:Aysun YILDIZ

Bu haber toplam 1724 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum