SERKAN YILDIRIM TULUM ÇIKARDI

SERKAN YILDIRIM TULUM ÇIKARDI

Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği encümen üye seçiminde aday olan AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Serkan Yıldırım, 50 üyenin 42'sinin oyunu alarak adeta tulum çıkardı. AK Parti'nin diğer adayı H. Hüseyin Çelik'te 30 oy alarak encümen üye seçildiler. İYİ Parti'nin adayı Mehmet Yılmaz 8, CHP'nin adayı Hikmet Turhan ise 10 oy aldı.

serkan-yildirim-tulum-cikardi2.jpg

Bilecik Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen üye seçimleri gerçekleştirildi. 

Bilecik İl Özel İdaresi'nde Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen başkanlığında yapılan Bilecik Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği toplantısına birliğe üye 47'si muhtar 52 üyeden 50'si katıldı. 

Toplantıda ilk olarak Birlik Encümeni’ne İl Genel Meclisi üyeleri arasından 2 adet üye seçimi yapıldı. AK Parti'den Serkan Yıldırım ve H. Hüseyin Çelik aday olurken, CHP'den Hikmet Turhan ve İYİ Parti'den Mehmet Yılmaz aday oldu. 

Oylama sonucunda Serkan Yıldırım 42, Hasan Hüseyin Çelik ise oy alarak 30 birlik encümeni seçildiler. Diğer adaylardan Mehmet Yılmaz 8, Hikmet Turhan ise 10 oy aldı. 

Daha sonra Birlik Encümeni’ne Birlik Muhtar üyeleri arasından 2 adet encümen üye seçildi. Okluca Köyü Muhtarı Hüseyin Demiröz ve Abbaslık Köyü Muhtarı Ali Cengiz aday olarak Birlik Encümeni’ne muhtar üye olarak seçildiler. 

Yserkan-yildirim-tulum-cikardi3.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 4100 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.