Şoför esnafı isyan bayrağını çekti!

Şoför esnafı isyan bayrağını çekti!

Selman Aydeniz; “Bizim 9 ayda yaşadığımız şartlarda 3 ay yaşayın o zaman ne demek istediğimizi anlarsınız!”

Bilecik Otomobilciler ve Şoförler Odası Başkanı Selman Aydeniz, pandemi sürecinden olumsuz etkilenen şoför esnafının artık dayanacak gücü kalmadığını belirtti. Esnafın içinde bulunduğu şartlar altında artık bitme noktasına geldiğine dikkat çeken Selman Aydeniz, “Artık sesimizi duyun!” diye haykırdı.

Siyasilerin sadece seçim zamanlarında değil her zaman esnafın dertlerini dinlemelerini isteyen Aydeniz, 9 aydır çok zor günler geçirdiklerini bildirdi. Aydeniz, sorunlarıyla ilgili yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

“Pandeminin başladığı ilk günden beri sesimizi duyurmaya çalıştım ama maalesef duyan yok. Artık yeter. Seçimden seçime değil her zaman bekleriz. Hani seçim zamanında bir sıkıntınız var mı diye soruyordunuz ya esnaf bitti. Hep beraber bir çıkış yolu bulalım isterseniz. Bu ülke bizim. Koltuklar ne bana ne sizler baki değil. Sözlerim bütün siyasilere. Söylediklerimiz demagoji sanmayın. Bizim 9 ayda yaşadığımız şartlarda 3 ay yaşayın o zaman ne demek istediğimizi anlarsınız” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 5529 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum