‘Söğüt’e gençlik kampını kazandıracağız’

‘Söğüt’e gençlik kampını kazandıracağız’

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, "Tüm ülkemizin akın akın geleceği gençlik kampını Söğüt’ümüze kazandıracağız. Bilecik stadımızı inşallah en kısa zamanda hizmete sunacağız” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti Bilecik İl Başkanlığının 7’nci olağan il kongresinde yaptığı konuşmada, “Tüm ülkemizin akın akın geleceği gençlik kampını Söğüt’ümüze kazandıracağız. Bilecik stadımızı inşallah en kısa zamanda hizmete sunacağız” dedi. 

Bilecik’e yapılan gençlik ve spor yatırımlarının 2002 öncesinden çok farklı olduğunu kaydeden Bakan Kasapoğlu, yatırımların devam edeceğini söyledi. Bakan Kasapoğlu, kongrelerin yeni bir motivasyon yeni bir heyecan getirdiğine vurgu yaparak Serkan Yıldırım’a ve yönetimine başarılar diledi. 

Kasapoğlu, burada yaptığı konuşmada, şunları kaydetti:

“AK Parti, 19 yıldan beri bu ülkenin inşası için yola çıkmış bir hareket ve bu hareketin tüm dünyaya verdiği mesajlar var. Bu kadrolar dünyada benzeri olmayan bir başarıya nail olmuşlardır. Bu vesile ile bu hareketin bu günlere gelmesinde emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Bu hareket samimiyetle, vicdanla, adaletle yola çıktı aynı inanç ve azimle bir ve beraber olarak devam edecektir. 

Nice tuzaklar kurdular, topla tüfekle geldiler ama bu hareketin önüne geçemediler, geçemeyecekler. Ne yaparlarsa yapsınlar başaramayacaklar. 

Cumhurbaşkanımızın önderliğinde hedeflerimizi her alanda yukarıya taşıdık. İnandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz. Ülkemizin her vilayetinin inşasında ihyasında izimiz var. Bu izleri Bilecik’te de hep birlikte görmekteyiz. Gençlik merkezleri, yurtlar, spor salonları ve sahalarıyla Bilecik 2002 öncesine göre çok farklı. Aynı şekilde yatırımlarımıza devam edeceğiz. Stadımızı inşallah en kısa zamanda Bilecik’in hizmetine sunmak istiyoruz. Tarihi beldemiz Söğüt’te yine ecdadımızı anmak, o şuuru diri tutmak ve gençlerimize öğretmek adına tüm ülkemizin akın akın geleceği gençlik kampını kazandıracağız” ifadelerini kullandı. 

muharrem-kasapoglu.jpg

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 2115 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum