Sürdürülebilirlikte işbirlikleri konuşuldu

Sürdürülebilirlikte işbirlikleri konuşuldu

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nde, “Sürdürülebilirlik Yolculuğunda İş Birlikleri” konulu panel gerçekleştirildi.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nde, “Sürdürülebilirlik Yolculuğunda İş Birlikleri” konulu panel gerçekleştirildi. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşen panele 4 konuşmacı katılırken, panelin moderatörlüğünü ise BŞEÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Murat Alanyalıoğlu yaptı.

Panelde konuşan Durden Plastik Ürünler AR-GE Müdürü Hüseyin Balcı; “Plastiğin Yeşil Dönüşümü ve Sürdürülebilirlik Yolculuğu” konulu sunumunda plastik kullanımının otomotiv endüstrisindeki rolü ile sürdürülebilirlik ve yeşil dönüşüm kavramlarından bahsetti.

Yurtbay Seramik Kalite Güvence Direktörü Cengiz Alan; “Seramik Sektöründe Sürdürülebilirlik” konulu ve TÜBİTAK-MAM Döngüsel Ekonomi ve Kaynak Verimliliği Araştırma Grubu Lideri Tuba Budak ise “Sanayinin Yeşil Dönüşümünde Kaynak Verimliliği Uygulamaları” konulu sunumlarını yaptılar.

BŞEÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Endüstriyel Sürdürülebilirlik ABD Başkanı Doç. Dr. Şenay Balbay, Üniversitede yapılan sürdürülebilirlik çalışmaları ve sanayi odaklı devam eden projeleri anlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 39 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.