Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) randevu nasıl alınır? İşte randevu ekranı

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) randevu nasıl alınır? İşte randevu ekranı

Buğday ve arpa üreticileri TMO aracılığı ile ürünlerini satıyor. TMO’ya satış yapılacağında satıcıların randevu almaları gerekiyor. Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO)’dan nasıl randevu alınır?

Milyonlarca insanın geçim kaynağı olan çiftçiliğin geçim kaynaklarından birisi olan hububat ürünlerini TMO alımlarını yapmakta. TMO alımları yaparken randevu sistemini kullanmakta. Çiftçilerin ilk olarak randevu alıp daha sonrasında ürünlerini getirmeleri gerekmekte. Peki TMO Randevusu nasıl alınır?

Nasıl TMO randevusu alınır?

Toprak Mahsulleri Ofisi’nin arpa ve buğday satışının yapılabilmesi için ilk olarak TMO’dan randevu alınması gerekiyor. Randevu TMO merkezlerinden alınabileceği gibi TMO’nun internet sitesinden de alınabilir. TMO’nun internet sitesinde bulunan randevu formunu doldurmanız ile birlikte randevunuzu oluşturmuş oluyorsunuz.

tmo-randevu.png

randevu.tmo.gov.tr adresine girerek çıkan formda sağda ilk olarak satacağınız ürünü seçmelisiniz. Ardından Çiftçi Kayıt Sistemi’ne kayıtlı mısınız sorusunu yanıtlayıp daha sonra ban kartınızın olup olmadığı seçeneğini seçmelisiniz. Gerçek kişi iseniz T.C. Kimlik numaranızı kurum veya şirket adına işlem yapacaksanız Vergi Numaranızı girip altta yer alan onaylıyorum butonuna tıklayıp hemen altındaki doğrulama kodunu girip giriş yapmanız gerekmektedir.

Böylece randevunuzu oluşturmuş olursunuz.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1657 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum