TOPSOY GÖREVDEN ALINDI

TOPSOY GÖREVDEN ALINDI

İl Kültür ve Turizm Müdürü Seyfettin Topsoy, Resmi Gazete'nin 3 Ekim Pazartesi günkü sayısıyla görevden alındı. Uzun bir süredir tedavi gördüğü için görevinin başında bulunmayan Topsoy'un başka bir göreve atanmak üzere görevinden alındığı belirtildi. 

Kamuoyunda başarısız bir il müdürü profili çizen ve basında olumsuz imajıyla dikkat çeken İl Kültür ve Turizm Müdürü Seyfettin Topsoy, Ertuğrulgazi'yi Anma ve Söğüt Şenlikleri'nin kutlandığı hafta izne ayrılması ile tepki toplamıştı. 

Gazetemiz Sahibi Şadi Erdal, Müdür Topsoy ile ilgili eleştirileni köşesinden dile getirmiş, ilimizin kültürel çalışmalardaki eksikliklerinin baş sorumlusu olarak Topsoy'u göstermişti. 

1-202.jpg

Topsoy'un başarısız form grafiği Basın Masası'nda tartışılarak, Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün istenilen performansı sergileyemediği konuşulmuştu. 

Diğer yandan 2010 yılında, dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'da Kocaeli'de düzenlediği mitingte Seyfettin Topsoy'u diline dolamıştı. Erdoğan, yetki konusuna değinerek yargı kararlarını eleştirmişti. Erdoğan,"Düşünebiliyor musunuz, bir il turizm müdürünü 23-24 kere biz alıyoruz, onlar iade ediyor, biz alıyoruz onlar iade ediyor. Ya böyle köşe kapmaca oynanır mı?" demişti.

Başbakan’ın miting konuşmasında yer verdiği ismin, Kırıkkale’de görev yaptığı süre içerisinde birçok kez görevinden alınan ve her seferinde mahkeme kararları ile tekrar Kırıkkale’deki görevine dönen dönemin Kültür ve Turizm İl Müdürü Seyfettin Topsoy olduğu öğrenilmişti.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 6810 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum