TUGAY DUVARLARI BAHÇE OLACAK

TUGAY DUVARLARI BAHÇE OLACAK

Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik Belediyesi tarafından Tugay Komutanlığı girişinde gerçekleştirilecek olan Bilecik Belediyesi Dikey Bahçe çalışmalarını yerinde inceledi.

Beraberinde Başkan Yardımcısı Abdullah Ay ile Park ve Bahçeler Müdürü Selçuk Yiğit ile incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Nihat Can, ‘’Bilecik Belediyesi tarafından yapılacak çalışmalar ile Bilecik’imiz daha da güzel olacak’’ ifadelerini kullanarak, ‘’Belediyemiz tarafından Hamsu Vadisi ile Kültür ve Kongre Merkezi arasında yer alan Tugay Duvarı alanında yapılacak olan Dikey Bahçe projemizde incelemelerde bulunduk.

tugay-duvarlari-bahce-olacak2.jpg

Diriliş, Kuruluş ve Kurtuluş temaları kapsamında Osmanlı Arması, Kayı Boyu Anıtı, Türk Bayrakları ve ilimiz ve tarihimize ait görsellerin de çeşitli materyallerle hazırlanacağı proje ile Tugay Duvarı, çok daha güzel ve estetik bir görünüme kavuşacak. Toplamda 600 metrekarelik alanda bitki çalışması yapılacak olan çalışma ile  ilimizin doğal güzellik ve yeşilliği duvarlara yansıyacak. Diriliş, Kuruluş ve Kurtuluş temalarının da yansıtılacağı çalışma ile şehrimizin İstanbul yönündeki girişi renklenecek. Osmanlı ve yakın tarihimiz süsleme ve peyzaj sanatı ile mimarisinden esintilerin sunulacağı Bilecik Belediyesi Dikey Bahçesini 2018 yılı içerisinde tamamlamayı planlıyoruz’’ şeklinde konuştu.

tugay-duvarlari-bahce-olacak3.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2766 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum