VALİ ELBAN İŞ ADAMLARIYLA BULUŞTU

VALİ ELBAN İŞ ADAMLARIYLA BULUŞTU

Vali Süleyman Elban, Bilecik 2. Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) faaliyet gösteren fabrika yetkilileriyle bir araya geldi.

Vali Elban, Porland Porselen Fabrikası ev sahipliğinde, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis Nalbant, Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürü Bayram Kaya ve 2. OSB Müdürü Mustafa Ünal ile fabrikaların yönetim kurulu başkanları ve yöneticilerinin katıldığı toplantıda, göreve başladıktan sonra hem Bilecik'i hem de tüm kesimleri tanımakla birlikte aynı zamanda karşılıklı görüşmek amacıyla bir araya gelmeye çalıştığını söyledi.

İlin kalkınması ve gelişmesi için elini taşın altına koymuş, kendi parasıyla istihdam sağlamaya çalışan sanayicilerle tanışmak istediğini ifade eden Vali Elban, şöyle konuştu:

" Sanayicimiz, fabrikasının her bölümüyle ve alanıyla mesai gözetmeksizin ilgilenmek zorunda. Özveriyle çalışan bir kesimle bir arada olmak istedim. İl olarak önemli sanayi tesislerine sahibiz. İlimiz üreten, istihdam sağlayan, ihracat yapan ve ülke ekonomisinin gelişmesine büyük katkıda bulunan önemli bir sanayi kenti konumundadır. Şehirde, ilçede veya köyde bir sorun beni nasıl ilgilendiriyorsa sanayi tesisinin de sorunu beni o kadar ilgilendiriyor. Sıkıntılarınızı paylaşmaktan, başarılarınızı kutlamaktan devlet adına büyük mutluluk duyacağım."

Toplantıda Vali Elban, iş adamlarının sorunlarını ve sıkıntılarını dinledi.

 

Kaynak:Aysun YILDIZ

Bu haber toplam 2205 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.