Vali Şentürk’ten Bayram Mesajı

Vali Şentürk’ten Bayram Mesajı

Vali Şentürk’ten Bayram Mesajı

Vali Bilal Şentürk, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, " Korona virüs salgını nedeniyle ne yazık ki bu yıl da mahzun geçirdiğimiz Ramazan ayının ardından kavuştuğumuz bayramı da buruk bir şekilde kutlayacağız." dedi.

Vatandaşları korona virüsü salgını sebebiyle alınan tedbirlere karşı hasas davranmaya davet eden Vali Şentürk " Bu zor günleri göstereceğimiz gayret ve sabırla, dayanışma içinde hep birlikte geride bırakalım." ifadesini kullandı.

Vali Bilal Şentürk, mesajında, şunları kaydetti:

“Bayramlar sevinç ve mutluluk içinde kutladığımız, hasret giderdiğimiz, kucaklaştığımız birlik ve beraberliğimizi sembolize eden özel günlerdir. 

Korona virüs salgını nedeniyle ne yazık ki bu yıl da mahzun geçirdiğimiz Ramazan ayının ardından kavuştuğumuz bayramı da buruk bir şekilde kutlayacağız.

Gelecek bayramları hep birlikte kutlayabilmek, bayram sofralarımızda yine beraber olabilmek, sevdiklerimizle kucaklaşabilmek için, bu bayramda da evlerimizdeyiz. 

Bayramın neşesini, huzurunu ve mutluluğunu hanelerimizden eksik etmeyelim. Gönüllere mesafenin olmadığını hatırlayarak, gönlümüzdeki sevgi ve saygıyı paylaşmak, bayramı anlamına uygun yaşayabilmek ve yaşatabilmek için, akraba, eş ve dostlarımızı uzakları yakın edecek telefonlarla veya görüntülü arayalım. 

Tüm dünyada ve ülkemizde de etkisi devam eden korona virüs salgınına yönelik alınan tedbirlere hassasiyetle uyalım. Covid-19 salgınından, hem kendimizi hem de sevdiklerimizi korumak için salgına karşı duyarlı davranalım. Bu zor günleri göstereceğimiz gayret ve sabırla, dayanışma içinde hep birlikte geride bırakalım.

 Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan Bayramının tüm islamalemine sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini, koronavirüs salgını ile mücadele ettiğimiz bu günlerin geride kalmasını, sevdiklerimizle birlikte daha nice bayramlar geçirmemizi temenni ediyorum.”
 

Bu haber toplam 1090 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.