VATANDAŞ HUZURSUZ!

VATANDAŞ HUZURSUZ!

Çocuk Parkı mı? Alemcilerin meskeni mi?

Gazipaşa Mahallesi'nde bulunan Özbelde kooperatifleri arkasında yer alan Belediyeye ait Sadabat Parkında ortaya çıkan istenmeyen manzaralar vatandaşların tepkisine neden oldu. Başta Özbelde sitesi sakinleri olmak üzere civar mahalle sakinleri çocuk parkından gelen yüksek sesli müziklere ve genç yaşlardaki çocukların küfürlü konuşmalarına tepki gösterdi. 

'BALKONA ÇIKAMAZ OLDUK'

Whatsapp İhbar Hattımıza gelen görüntülerde, Parkta çöplerin yanı sıra oldukça uzamış ve bakımsız görünen çam ağaçlarının arasına konulan yer yatağı, koltuk ve kanepeler görenleri hayrete düşürüyor. Şehrin merkezinde yer alan çocuk parkındaki bu görüntüler hem Özbelde halkını hemde civar apartman sakinlerini huzursuz ettiği bilgisi veriliyor. 

Dertlerine çözüm isteyen vatandaşlar,"Burası şehrin tam merkezinde yer alan bir çocuk parkı. Bizler yıllardır bu parka hem çocuklarımızı getirir hemde ailecek otururduk. Şimdi değil parka gitmek balkonlarımıza çıkamaz olduk. Çocuklarımızı uyutamıyoruz, kendimiz uyuyamıyoruz. Müzik sesleri, küfürler gece karanlığında saklanarak içtikleri içecekler. Belediyeden de rica ediyoruz parkın ağaçları budansın, bu duruma çözüm getirilsin.  Artık yeter!"

vatandas-huzursuz2.jpgvatandas-huzursuz3.jpg

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 2472 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum