‘YAPMAZSAK HESAP SORUN!’

‘YAPMAZSAK HESAP SORUN!’

CHP Milletvekili Adayları Yaşar Tüzün ve Av. Faik Akarkarasu, basın mensupları ile kahvaltıda buluştu. 

Göpark Çınar Bahçe’de düzenlenen kahvaltılı basın toplantısına; İl Başkanı Metin Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, İl Genel Meclis Üyesi Hikmet Turhan’ın yanısıra Ardahan eski milletvekili Faruk Demir, Balıkesir eski milletvekili Ergün Aydoğan ve Bilecik eski milletvekili Tayfur Ün’de katıldı. 

Milletvekili adayları Tüzün ve Akarkarasu, partilerinin seçim bildirgesinin yer aldığı broşüre imzalarını atarak vaadlerinin tamamını yerine getireceklerine söz verdiler. CHP’liler ‘Yapmaz isek hesap sorun’ dediler. 

1-555.jpg

CHP’nin basın mensupları ile bir araya geldiği toplantı il başkanı Metin Yaşar’ın açılış konuşması ile başladı. Metin Yaşar, 24 Haziran seçimlerine giden sürece ilişkin değerlendirmelerde bulunarak Bilecik’ten iki vekil çıkaracaklarını belirtti. 

CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’ye en yüksek desteği çıkarmak içinde aralıksız çalıştıklarını bildiren Yaşar, “Dip dalgası çığ gibi büyüyor” dedi. 

CHP 2’nci sıra milletvekili adayı Faik Akarkarasu ise Bilecik’in yerelde hakettiği hizmetleri layıkıyla alamadığını ifade ederek, mevcut iktidarın ülkeyi iyi yönetemediğini kaydetti. Akarkarasu ayrıca seçim süresince Bilecik Belediye Başkanlığını hedef alan basın açıklamaları yaptığını ancak sorduğu sorulara cevap alamadığına değindi. 

Akarkarasu son olarak AK Parti’nin Yalova Milletvekili Adayının muhacirler ile ilgili açıklamalarına atırfta bulunarak Pazartesi günü dava açacağını dile getirdi. 

2-560.jpg

Toplantıda son olarak konuşan CHP Milletvekili ve 1’inci Sıra Adayı Yaşar Tüzün, ilk olarak basın mensuplarına teşekkür etti. Ülkemizin ve Bilecik’in sorunlarını bildiklerini, çözüm yollarını hazır olduğunu söyleyen Tüzün, “Türkiye’yi yönetmeye talibiz” ifadelerini kullandı. 

Türkiye Cumhuriyeti bütçesinden ilimize gelen payı artırmak adına çalışmalarının hazır olduğunu dile getiren Yaşar Tüzün, Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde iktidar partisinin vekili olarak üst makamlarda Bilecik’e hizmet etmek istediğini kaydetti. 

Yaşar Tüzün, konuşmasında şu hususlara dikkat çekti;

“TBMM’nin 2 numaralı ismi olarak 25 ay görev yaptım. Tam bu durumu hizmete dönüştürmek üzereyken erken seçim kararı alındı. Seçimden korkmuyoruz ama eskiden telefonlarımıza bakmayan genel müdürler, müsteşarlar emriniz olur demeye başlamışlardı. 

Bugüne kadarki siyasi birikimim ve tecrübemle hem ülkemizin hem de ilimizin sorunlarını yakından biliyoruz. İlimizin en önemli sorunlarından olan sağlık problemimizi yeni hastanemizi en kısa sürede bitirerek çözeceğiz. İstanbul-Ankara eski tren hattını yeniden açmayı planlıyoruz. 16 yıldır yapılamayan Yenişehir yolunu en kısa sürede bitireceğiz. EDS denen tuzakları kaldıracağız, Bilecik’i sektörel teşvik kapsamına alacağız. Bilecik, mermer kenti olacak. 3. OSB derhal açılacak. Gümrük müdürlüğümüzü kuracağız. 

CHP iktidarında ve Muharrem İnce Cumhurbaşkanlığında, asgari ücret net 2200 TL olacak. Esnaf ve KOBİ bakanlığı kuracağız. 

3-430.jpg

24 Haziran’da biliyorsunuz milletvekili seçiminin yanısıra 13. Cumhurbaşkanımızı da seçeceğiz. Bildiğiniz üzere Muharrem İnce ile 30 yıllık bir dostluğumuz var. Dostluğun yanısıra abi-kardeş ilişkimiz var. Bende kampanya süresince zaman zaman sayın İnce’nin çalışmalarına destek vermek adına yanındaydım. Tüm bu çalışmalarımızın sonucunu Pazar günü alacağız. Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı ve Bilecik’ten iki vekil çıkarmak için tüm hemşehrilerimin desteğini istiyorum” diye konuştu. 

Milletvekili adayları Tüzün ve Akarkarasu’nun partilerinin seçim bildirgesinin yer aldığı broşüre imzalarını atarak vaadlerinin tamamını yerine getireceklerine söz vermeleri ile toplantı sona erdi. 

4-174.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2361 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum